Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a geri dönmesini beklemiyorum"

Galatasaray’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gidilirken yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu. Ali Naci Küçük, son gelişmeleri aktardı.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'a geri dönmesini beklemiyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve yönetimi, idari yönden ibra edilmedi ve seçim kararı alındı.

Galatasaray’da yeni başkan 30 Nisan’da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da belli olacak.

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray'daki son gelişmeleri aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

-EN BÜYÜK HATAYI BURADA YAPTI-

"Burak Elmas bir başkan gibi doğru stratejiyle toplantıyı yönetemedi. Karşısında çok fazla cephe açmıştı. O tweetler ve Burak Elmas'ın Işıtan Gün'ü savunması ibrasızlığı ortaya çıkardı. Begüm Özkan'ın açıklamasından sonra Burak Elmas hemen söz istedi ve Işıtan Gün'ü savundu. En büyük hatayı burada yaptı. Cepheyi burada genişletti. İnsanlar sabaha kadar kaldılar. Burak Elmas, ibrasızlık için herkesi kenetledi. Dolayısıyla sürpriz değildi. Ben Burak Elmas için de sürpriz olduğunu düşünmüyorum. Mali ibrada bile çok az fark vardı."

-GALATASARAY'A GERİ DÖNMESİNİ BEKLEMİYORUM-

"Dursun Özbek gazetecilerin telefonunu açmıyor. Şu ana kadar adaylığıyla olumlu bir karar vermiş değil. Haklı mı? Bence %100 haklı. Çünkü camia geçmişte Dursun Özbek'e haksızlık yaptı. Ünal Aysal'ın aday olacağını sanmıyorum. Kısa vadede Fatih Terim'in Galatasaray'a geri dönmesini beklemiyorum. Başkan, yönetici veya teknik direktör. Galatasaray'da göreve gelecek olan yönetimin 500 milyon TL hazır sıcak parayla koltuğa oturması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2022, 19:33
YORUM EKLE