Fatih Terim'in Genel Kurul'a gelmeme nedeni belli oldu

Galatasaray'da 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu bugün yapılıyor. Saat 10.00’da başlayan toplantıda başkan Burak Elmas ve yönetimi için mali ve idari ibra oylaması yapılacak.

Fatih Terim'in Genel Kurul'a gelmeme nedeni belli oldu

Galatasaray Kulübü’nde tarihin en önemli mali genel kurul toplantılarından biri yapılıyor.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi’nde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen toplantıda 4 farklı ibra oylaması gerçekleştirilecek.

İlk olarak genel kurul divanının oluşturulduğu toplantıda, yönetim kurulu adına yapılacak sunumun ardından 2021 yılının ilk 5 ayında görevde olan eski başkan merhum Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu için ibra oylamasına yapılacak.

Camia bu toplantıya kilitlendi

Ardından mevcut başkan Burak Elmas yönetiminin Aralık 2021’in sonuna dek olan çalışmaları mali ve idari yönden ibra oylamasına sunulacak. Başkan Burak Elmas, toplantının açılış konuşmasını, Mustafa Cengiz’in hayatını kaybetmesi nedeniyle dönemin 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'a bıraktı. Tüm Galatasaray camiasının kilitlendiği mali genel kurulda Elmas ve yönetimi ibra edilirse göreve devam edecek, aksi takdirde seçim kararı alacak.

Fatih Terim, Mali Genel Kurul'a katılmadı

Bir süredir ABD’nin Miami kentindeki kızının yanında olan Galatasaray’ın eski teknik direktörü ve divan kurulu üyesi Fatih Terim, bu toplantıya katılmadı.

Terim'in hakkında ibrasızlık için çalışma yapıyor iddiaları üzerine toplantıda taraf olmamak adına bu kararı aldığı öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2022, 13:23
YORUM EKLE