"Yusuf Yazıcı, Galatasaray için anlamlı bir transfer olmaz"

Galatasaray'ın Lille forması giyen Yusuf Yazıcı ile ilgili ilgilendiği iddia edildi.

"Yusuf Yazıcı, Galatasaray için anlamlı bir transfer olmaz"

Sabah Gazetesi spor yazarı Bülent Timurlenk, Galatasaray'ın Yusuf Yazıcı'yı transfer etme ihtimali ilgili yorumlarda bulundu.

Timurlenk'in açıklamaları şu şekilde:

"ANLAMLI BİRTRANSFER OLMAZ"

Galatasaray'da Diagne sakat, Mostafa Afrika Kupası'na gidecek, Halil ile olmayacağı ortada. Bir santrfora ihtiyaçları var. Ama önce iki iyi orta sahaya gereksinimi var ve hatta iyi bir kaleciye. Bu listede Yusuf Yazıcı'nın oynadığı mevki ve bu sezonki gidişatına bakılırsa anlamlı bir transfer olmaz.

"YUSUF YAZICI, TAKIM DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA"

Lille ondan para kazanmak istiyor, kiralık getirdiğiniz bu oyuncuyu satın alamayacağınıza göre nasıl faydalanacaksınız? Lille'de teknik adam değişimi sonrasında Yusuf Yazıcı takım değiştirmek zorunda. Trabzonspor'da A.Ömür ve Bakasetas'ı yedeklemek üzere düşünülebilirdi ama artık Avcı'nın da önceliği stoper ve sol bek olacak.

"İKİ KULÜP AÇISINDAN MANTIKLI DURUYOR"

İtalya'dan gelen Van Aanholt-Vedat takas haberleri zor da olsa iki kulüp açısından mantıklı duruyor. Üstelik Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a para kazandırmış olmasına rağmen kiralık olarak G.Saray'a gelirse yetiştiği camiadan büyük tepki görür. Bu baskıyı da kaldıramaz...

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2021, 00:53
YORUM EKLE