Burak Yılmaz: "Bana bugün 'Galatasaraylıların yaptığı yayına mı bağlanıyorsun?' diyerek bir ton küfür geliyor"

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, Hollanda halkının depremzedeler için seferber olduğunu söyledi.

Burak Yılmaz: "Bana bugün 'Galatasaraylıların yaptığı yayına mı bağlanıyorsun?' diyerek bir ton küfür geliyor"

Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen Galatasaray'ın eski golcüsü Burak Yılmaz, Youtube'da yayınlanan Kazan Dairesi - Deprem Özel Yayınına katıldı.

Burak Yılmaz, "Allah, Hollanda'nın hepsinden razı olsun, bizim için seferber oldular. 17-18 milyonluk ülke, bizim her platformda önümüzdeler. Sanayi, tarım, futbol... Bazı şeylerde şapkamızı önümüze koyup düşünelim. Ben, Ahbap'a bir bağış yaptım. Bir tır ayarladık. 7 kişilik bir aileyi Antalya'ya götürdük. Ben yaptığım yardımı story'e mi koyayım? Bana bir küfürler... Bu kadar mı kötüsünüz? Biz bu kadar kötü değildik. Ben şov yapmam." dedi.

BURAK YILMAZ'DAN GALATASARAY CEVABI

Burak Yılmaz, kendisine gösterilen tepkilere de sitem dolu cevap verdi.

Yılmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEN BAĞLANMAYACAĞIM DA KİM BAĞLANACAK?"

"Bana bugün 'Galatasaraylıların yaptığı yayına mı bağlanıyorsun?' diyerek bir ton küfür geliyor, ben bağlanmayacağım da kim bağlanacak? 4 senemi vermişim, neler kazanmışım neler vermişim. Her zaman yardım konusunda yayınızdayım."

"GALATASARAY'A ASLAN GİBİ GELDİM, ASLAN GİBİ GİTTİM"

"Bana kattıkları için Galatasaray'a teşekkür ederim. Bunun Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yok. Hep birlikteyiz. Ben Galatasaray'a Aslan gibi geldim, Aslan gibi gittim."

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2023, 01:10
YORUM EKLE