Ahmet Çakar, futbol kariyeri biten oyuncuyu açıkladı!

Galatasaray, Süper Lig’in 26. Haftasında deplasmanda Göztepe’yi 3-2 mağlup etti. Ahmet Çakar'dan Arda Turan ile ilgili olay iddia geldi.

Ahmet Çakar, futbol kariyeri biten oyuncuyu açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, maçın ardından Arda Turan’ı neden kadroya almadığı hakkındaki soruyu cevapladı.

“ARDA’YA SORMAK LAZIM”

Torrent’in yaptığı açıklamalar şu şekilde: “Sadece Arda değil, Alpaslan ve Morutan da kadroda yoktu. 22 oyuncumuz var. Sadece 19 oyuncu seçebiliyoruz ve taktiksel bir seçim bu. Onları her gün antrenmanda izliyorum. Elbette kötü antrenman yaptılar demiyorum. Ben bu takıma karşı en iyi 19’la çıkabilirim diye düşündüm ve kadromu ona göre seçtim. Bütün dünya antrenörleri kazanmak ister ve kazanacağı kadroyu belirler. Arda’nın Fatih Terim’le fotoğraf koyması problem değil. Kim kimle isterse fotoğraf koyabilir, bu soruyu Arda’ya sormak lazım. Bizim için maç önemli. Fotoğraf benim için detay, yorum yapmak bile istemem. Otel çıkışında bana yapılan protestolar benim kontrolümde değil. Sadece onların fikirlerine saygı duymalıyım" diye konuştu.

AHMET ÇAKAR'DAN FLAŞ İDDİA

Beyaz TV’de yayınlanan programda Ahmet Çakar ise flaş bir iddiada bulundu.

Çakar, şu sözleri söyledi:

-FUTBOL KARİYERİ BİTMİŞTİR-

"Arda Turan'ın futbol kariyeri 22.02.2222 itibariyle bitmiştir. Bir daha kadroya alınmaz. Domenec Torrent'in açıklamaları ortada. Arda'ya en az iki ay su yok. Temmuz ayında falan Kırkıpınar'da oynayabilir."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 12:29
YORUM EKLE