Ahmet Çakar, skandal olayı anlattı!

Galatasaraylı yönetici Işıtan Gün hakkında Ahmet Çakar'dan canlı yayında olay yaratan bir iddia gündeme geldi.

Ahmet Çakar, skandal olayı anlattı!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetici Işıtan Gün hakkında eski hakem Ahmet Çakar'dan flaş iddialar gündeme geldi.

Beyaz TV'de yayınlanan programda Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FATİH TERİM'E İHANET ETMİŞ SÖZDE BİR KARDEŞİSİN"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas hakkında konuşan Ahmet Çakar "Sen bir futbol hainisin. Fatih Terim'e ihanet etmiş sözde bir kardeşisin. Ayrıca doğruları söylemeyen bir adamsın. 8 haftada arkasında entrikalar, Domenec Torrent itiraf etti." dedi.

"PARASINI NEDEN GALATASARAY'A VERMEDİN?"

Işıtan Gün hakkında da konuşan Ahmet Çakar "Işıtan Gün, Galatasaray'dan aldığın malları, Hollanda'daki şirketine gönderdiğin şeylerin parasını neden Galatasaray'a vermedin? İhtarnameyi yediğinde malları eksik de olsa Galatasaray'a neden geri gönderdin?" ifadelerini kullandı.

"BU ADAMLIK MIDIR?"

Ahmet Çakar, daha sonra ise "Burak Elmas asırlık camianın başındasın, yanındaki adam için kısmı yolsuzluktan bahsediyorum. Bu soruyu Galatasaray adına soruyorum. Neden bu konuyu kapatıyorsunuz? İki sene önce Galatasaray'ın mallarını aldı. Faruk Süren, damadının yanındaki adam için soruyorum. İki sene önce malları aldı mı? Aldıysa parayı neden ödemedi? Üç sene sonra ihtarname yediğinde, neden parayı göndermedi ve malları iade etti? Bu adamlık mıdır? Soruyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022, 12:01
YORUM EKLE