Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a erteleme cevabı ve teklif

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ertelenmesini isterken Ahmet Nur Çebi'den cevap geldi.

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a erteleme cevabı ve teklif

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona maçı öncesi Pazartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisinin ertelenmesini talep etti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray'ın talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

-BİZETALEP GELMEDİ-

"Talep, şu saate kadar Galatasaray'dan da TFF'den de gelmedi. Özellikle futbol maçlarının ertelenmesi hakkındaki yönetmelikler nettir. Kulüplerin oynadıkları maçlara, havanın şekline göre değişmez. Bu kuralların dışında bir durum olduğunu da düşünmüyoruz. Hava şartları müsade ederse pazartesi derbiyi oynamak istiyoruz.”

-STAT TEKLİFİ YAPTI-

"Ülke puanına şu ana kadar katkı veren tek takım Galatasaray değildir, takımlardan birisidir. Eğer konu tamamen sahanın top oynanabilir halde olmasını arzu etmekse, bizim sahamız müsait, Galatasaray arzu ettiği takdirde maçı burada oynayabilir, Olimpiyat olabilir. İsterse Barcelona maçını burada oynayabilir, Olimpiyat olabilir. İstanbul'da, Galatasaray'ın saha zeminin uygun bir sahada oynayabileceğini düşünüyorum ve bunun için maçın ertelenmesi gerektiğini düşünmüyorum. Zemini mazeret göstermelerine gerek yok, Galatasaray'a kapımız açık. Bunu kabul etmiyoruz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2022, 14:51
YORUM EKLE