Ali Naci Küçük, Okan Kocuk için Giresunspor'un talebini açıkladı

Galatasaray'da yalanan hareketli gündemi Ali Naci Küçük değerlendirdi. Gedson Fernandes, Emre Akbaba, Okan Kocuk ile ilgili konuştu.

Ali Naci Küçük, Okan Kocuk için Giresunspor'un talebini açıkladı

Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Neaci Küçük, Futbol Arena TV'de yayınlanan programda Galatasaray'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Ali Naci Küçük, transferler ve kulüpte yaşanan süreç hakkında bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

-BAZI ÜYELERE SEÇİME GÖTÜRME HAZIRLIĞINDA-

"Galatasaray'da iç savaş ve camia içindeki bölünme sürüyor. Bazı üyeler imza toplayarak kulübü seçime götürme hazırlığında. Fatih hoca dahi kendi ismi üzerinden bu bölünmüşlüğe ve Galatasaray'ın zarar görmesini istemez. Galatasaray, şu anda sırat köprüsünde."

-BENFİCA, SATIN ALMA OPSİYONUNUN ZORUNLU OLMASINI İSTİYOR-

"Gedson Fernandes'in kiralık transferinde anlaşıldı. Resmi açıklama neden yapılmadı? Benfica, satın alma opsiyonu maddesini zorunlu kılmak istiyor. Belirlenen rakam 8.5 milyon Euro. Benfica, Gedson Fernandes'in kontratını uzatıp kiralayacak. Bugün gün boyunca bu görüşmeler devam etti. Kiralama bedeli 1.5 milyon Euro. Satın alma opsiyonu 8.5 milyon Euro. Benfica, 'zorunlu' dedi. Galatasaray'ın şu anda asıl ihtiyacı Gedson Fernandes değil. Asıl ihtiyacı net bir 6 numara ve kaleci. Gedson bana göre orta sahadaki sorunlara şu anda ilaç olamaz."

-CAMPOS, TORRENT, IŞITAN GÜN-

"Luis Campos Trabzonspor maçının yenilgisini Torrent'e kesti ve taktiksel olarak Torrent'in hata yaptığını yönetime söyledi. Işıtan Gün'ün bu hafta istifa etmesi bekleniyor."

-GİRESUNSPOR, 6 MİLYON TL İSTEDİ-

"Giresunspor, Galatasaray'dan Okan Kocuk'a karşılık yarım sezon için 6 milyon TL nakit para istedi."

-GALATASARAY'A DÖNECEKLER-

"Emre Akbaba ve Okan Kocuk iyi ki kiralık olarak gitmişler ki, özgüvenleri sağlam bir şekilde Galatasaray'a dönecekler." 

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2022, 12:35
YORUM EKLE