Ali Naci Küçük'ten flaş sözler! Zoom'da yapılan görüşmeyi açıkladı!

Galatasaray'da Fatih Terim ile Galatasaray yönetimi arasındaki gerginlik sürüyor. Ali Naci Küçük, önemli bilgiler aktardı.

Ali Naci Küçük'ten flaş sözler! Zoom'da yapılan görüşmeyi açıkladı!

Tivibu Spor’da yayınlanan programda Hürriyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray’ın gündemini değerlendirdi.

Ali Naci Küçük, Fatih Terim’e mobbing yapıldığını dile getirdi.

Küçük’ün açıklamaları şu şekilde:

-GUARDIOLA İLE ZOOM’DA NASIL GÖRÜŞME YAPAR-

“Fatih Terim’e ‘Sportif A.Ş’ye gel, yönetici ol’ demek ne demek? Galatasaray yönetimi kısacası ‘Hocam ben seni gönderemiyorum, en iyisi sen gel istifa et’ diyor. Fatih Terim’in bilgisi olmadan Galatasaray, nasıl Guardiola’nın yardımcısıyla görüşür. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim gibi dünya futbolunda saygın bir yeri olan bir teknik adam varken Guardiola ile Zoom’da nasıl görüşme yapar, yıllar önce bıraktığı yardımcısıyla ilgili bilgi almak için… Bunlar açıkçası Fatih hocayı yıldırma taktikleri.”

-FATİH TERİM, BU SAVAŞALARA ÇOK GİRDİ-

“Hoca her şeyin farkında. Hafta içinde sosyal medyada yaptığı paylaşımın arka fonunun siyah-beyaz olması dahil bunun bir mesajı. ‘Geçmiş dönemlerdeki fatih Terim olsa istifa edebilirdim’ mesajı veriyor. Hocanın arkasından iş çevirirseniz kusura bakmayın ama Fatih Terim bu savaşlara çok girdi. Zararlı çıkan siz olursunuz. Fatih Terim’e uygulanan bir mobbing var. Hocanın da net duruşu var. ‘Gitmiyorum, buradayım. Benden memnun değilseniz beni kovun. Ne Necati’si ne Selçuk’u’ diyor. Galatasaray yönetimi ve Balkan Burak Elmas’ın tavrının yanlış olduğunu düşünüyorum. Yönetimin karar vermesi lazım. Arafta kaldığı sürece Galatasaray’a çok büyük zarar verir.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, 16:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa yerli
Mustafa yerli - 2 yıl Önce

Artık terim dönemi bitmesi lazım