Ali Naci Küçük'ten flaş transfer açıklaması! "Ocak ayında bu iş bitecek"

Hürriyet Gazetesi Galatasaray Spor Muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena TV yayınında Galatasaray’ın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Naci Küçük'ten flaş transfer açıklaması! "Ocak ayında bu iş bitecek"

Ali Naci Küçük, sarı kırmızılı oyuncuları isteyen kulüpleri dile getirdi.

Küçük, şu açıklamaları yaptı:

-4 TANE BÜYÜK KULÜP İZLEDİ-

Kerem Aktürkoğlu’nu Marsilya maçında 4 tane büyük ve önemli kulübün scoutu kulübe akredite olarak maçı statta canlı izledi. Lyon, Lille, Wolfsburg ve Sevilla… Galatasaray prensip anlaşmasına vardı, 5 yıllık sözleşme ve maaşında iyileştirme yapacak ama devre arasında gelecebilecek 10-15 milyon Euro’luk teklif belki Galatasaray’da planları değiştirebilir. Belki Kerem’i satıp sezon başında istenilen Dennis Man’a gidilecek.”

-MARCAO VE BERKAN’I DA İSTİYORLAR-

“Marcao’yu Napoli ve Ramo istiyor. Berkan Kutlu’yu Genoa ve Sasuolo, hala takip ediyor. Diagne’nin ayrılma ihtimali var, İtalyan kulüplerinin takip ettiğini öğrendik.”

-GEDSON FERNANDES, OCAK AYINDA  BİTECEK GİBİ-

“Galatasaray, Gedson Fernandes için sürekli temas halinde. Artık Ocak ayında bu iş bitecek gibi duruyor. Çünkü Fatih hoca, bir futbolcuyu kafasına taktıysa ondan kolay kolay vazgeçmez. Gedson da böyle bir oyuncu. Galatasaray, devre arasında mutlu sona ulaşacak gibi.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2021, 19:57
YORUM EKLE