Arap gazeteciden çok konuşulacak iddia! Aboubakar, Galatasaray'a...

Arap gazeteciden çok konuşulacak iddia! Aboubakar, Galatasaray'a...

Geçen sezon performansıyla Süper Lig'e damga vuran ve Beşiktaş'ın şampiyonluğunda başrolü oynayan Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan'dan gelen cazip teklifi kabul etmiş ve Al Nassr'a transfer olmuştu. Kamerunlu golcünün yıllık 6 milyon euro maaş aldığı iddia edilmişti.

HENÜZ BEKLENENİ VEREMEDİ 

Ancak Aboubakar için Al Nassr serüveni beklediği gibi gitmiyor. Son 3 lig maçında tam 8 puan kaybı yaşayan Al Nassr'da geçtiğimiz dönemde yabancı futbolcular ve yerli futbolcular arasında da kriz patlak vermişti.

4 MAÇTIR GOL ATAMIYOR 

Adeta kaynayan kazan olan Suudi Arabistan ekibinde Vincent Aboubakar'ın performansı sorgulanmaya başladı. Bu sezon ligde 9 maçta 3 kez ağları sallayan Aboubakar, 4 maçtır gol atamadığı gibi bazı müsabakaları 90 dakika tamamlayamıyor.

ARAP GAZETECİDEN ÇOK KONUŞULACAK İDDİA! 

29 yaşındaki futbolcunun yerine Slimani'nin düşünüldüğü ileri sürüldü. Arap gazeteci Khaled bin Abdulaziz'den çok konuşulacak Aboubakar iddiası geldi.

G.SARAY PEŞİNDE 

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Mohamed ve Diagne'den istediği verimi alamayan Galatasaray'ın tecrübeli golcünün peşinde olduğu ileri sürüldü.

MALİ KRİZ YAŞANIYOR 

Asya Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Suudi Arabistan kulübü büyük bir mali kriz yaşıyor. Khaled bin Abdulaziz'in iddiasına göre; Aboubakar devre arasında Al Nassr'dan ayrılacak.

SÖZLEŞMESİNİ FESHEDECEK 

Sözleşmesini feshedecek olan Kamerunlu golcünün son dönemde G.Saray ile sürekli temas halinde olduğu belirtildi. Sürpriz transferin ocak ayında gerçekleşeceği öğrenildi.

20 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI

Beşiktaş'ın Porto'dan bedelsiz olarak transfer ettiği ve 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Aboubakar, siyah-beyazlıların şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. Kamerunlu golcü Süper Lig'de 26 maçta 15 gol, 5 asistlik performans sergilemişti.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2021, 14:06
YORUM EKLE