Arda Turan'ın Galatasaray'dan götüreceği isim belli oldu

Birçok takımın peşinde olduğu Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu için yeni bir iddia geldi. Arda Turan, Kerem'i eski takımı Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone ile tanıştırdı.

Arda Turan'ın Galatasaray'dan götüreceği isim belli oldu

Kerem Aktürkoğlu, Fransa’da ortalığı karıştırdı. Lyon en istekli olan takım, Marsilya’da ise bizzat Başkan Longoria, Kerem’i istiyor. Yarışa son dönemde St.Etienne ve Nice’in de katıldığı iddiası ise ortalığı şenlendirdi.

Tüm bu haberler ise Başkan Burak Elmas’ın ellerini ovuşturmasına neden oldu. Çünkü Bundesliga’dan da Freiburg ile Stuttgart’ın da Kerem’e yoğun ilgisi var.

Genç yıldızın gözü ise La Liga’da. Barcelona maçlarından sonra kendisine İspanya’dan da yoğun ilgi olacağına inanan milli takımın yıldızının hedefi, Sevilla ve Valencia gibi orta sıranın üstündeki takımlar.

"EN DOĞRU KARAR LA LİGA"

Arda Turan da Kerem’e hem La Liga, hem İspanya, hem İspanyolca konusunda sürekli yardımlarda bulunuyor. Genç yıldız adayına La Liga’nın kendisi için en doğru lig olduğundan bahsediyor.

Barcelona’ya kadar yükseldiğini, Barça’da forma giyebilecek ikinci oyuncunun da kendisi olduğunu anlatıyor. Kerem’in hedefine Barcelona’yı koymasını istiyor. Ancak Barça’ya gitmek için Sevilla, Valencia ya da Atletico gibi bir takımda başarılı olmanın zorunluluğundan bahsediyor.

SİMEONE'YLE TANIŞTIRDI

Asıl bomba iddia ise doğrulanmamakla beraber Arda Turan’ın Kerem’i, Atletico Madrid’de yıllarca beraber çalıştığı Diego Simeone’yle tanıştırdığı oldu. Arda’nın kendisine çok büyük saygısı olduğu Simeone’ye “Benden daha iyi” diyerek Kerem’i tanıttığı konuşuluyor

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2022, 23:22
YORUM EKLE