Avrupa'ya damgasını vurdu, Galatasaray resmi teklif yaptı!

Galatasaray'da gözler forvet transferine çevrilirken, teknik direktör Fatih Terim, yönetime Arthur Cabral ismini verdi.

Avrupa'ya damgasını vurdu, Galatasaray resmi teklif yaptı!

Devre arasına girilmesiyle birlikte Galatasaray'da transfer operasyonu başladı. Mostafa Mohamed, Afrika Kupası'na gidiyor... Mbaye Diagne ise sakat. En az 2 ay daha yok. Halil Dervişoğlu ise beklentilerin altında kaldı. Bu yüzden Galatasaray'da birinci öncelik forvet transferi...

BASEL'İN GOL MAKİNESİ

Teknik direktör Fatih Terim'in hayali ise Basel'in gol makinesi Arthur Cabral... Basel formasıyla bu sezon 31 maça çıkıp 27 gol atan 23 yaşındaki oyuncu için resmi teklif Basel'e ulaştı. Cevap bekleniyor. Basel'in 6 milyon Euro'ya Palmeiras'tan aldığı Cabral için Galatasaray'ın teklifi hakkında henüz bir rakam bilgisi yok.

AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Öte yandan Terim'in gözdesi Cabral, yaptığı açıklamalarla ayrılık sinyalleri vermeye devam ediyor. Barcelona da oyuncu ile anılan takımlar arasında yer alırken genç oyuncu, "Barcelona'nın seni istediği doğru mu?" sorusuna gülerek; "Bilmiyorum, bana bir şey gelmedi, hayır. Gerçekten, şu ana kadar hiçbir şey yok ama gelirse çılgınca olur. 'Barcelona, Barselona'dır' değil mi?" dedi.

Cabral, Basel'i sevdiğini ancak İsviçre'deki hayatın çok sıkıcı olduğunu, tribünlerde hiç bir zaman başını döndürecek bir atmosfer olmadığını, öyle bir seyirci karşısında oynamak istediğini de ifade etti.

TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Fotomaç'ın haberine göre; Palmeiras altyapısından yetişen Arthur Cabral, 2019 yılında kiralık olarak başladığı Basel macerasını üstüne koyarak sürdürmeye devam ediyor. Galatasaray, 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve alınması oldukça zor görünen futbolcu için tüm şartlarını zorlama kararı aldı.

SEZONA DAMGA VURUYOR

23 yaşındaki Brezilyalı golcü, Basel kariyerinde toplamda 93 maçta 58 gol attı ve 15 asist kaydetti.

Bu sezon ise 31 maçta 27 gol atıp 4 asist yaptı. Ligde 18 maçta 14 gol atan Cabral, UEFA Konferans Ligi'ne ise 12 maçta 13 golle damgasını vurdu.

FATİH TERİM İSTİYOR

Avrupa Ligi'nde kupaya yürümek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Brezilyalı golcünün alınması durumunda uzun bir süre forvet problemi yaşamayacaklarını düşünüyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 14:21
YORUM EKLE