Bafetimbi Gomis'in sözleşmesinde skandal madde!

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Bafetimbi Gomis dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Fransız golcünün sözleşmesine dair ses getirecek iddia gündeme bomba gibi düştü.

Bafetimbi Gomis'in sözleşmesinde skandal madde!

Takvim'de yer alan habere göre Gomis, Galatasaray, Avrupa'da tur atlarsa 350 bin Euro alacak. Bunda garip bir durum yok. Ancak 2. bonus maddesi çok ses getirecek türden. İddiaya göre Galatasaray bu sezon kümede kalırsa Fransız yıldız 250 bin Euro daha bonus alacak.

GALATASARAY YÖNETİMİ YALANLAMADI 

Bu iddia henüz Galatasaray yönetimi tarafından açıklanmasa da kulübe yakın kaynaklar böyle bir bonus maddesinin varlığından söz etmeye başladılar bile.

İNCİTİCİ MADDE 

Bu tarz bir bonus maddesinin Galatasaray tarihi ve camiası için son derece incitici olduğu ve yönetimi çok zor durumda bırakabileceği konuşuluyor.

GOMIS 10 GOL ATARSA SÖZLEŞMESİ UZAYACAK 

Bu arada Gomis'in 10 gol atması durumunda otomatik olarak sözleşmesinin uzayacağı ve gelecek sezon 1.6 milyon Euro alacağı da gelen haberler arasında.

GOMIS'TEN AÇIKLAMA 

Gomis, İstanbul'a iner inmez, "Evime döndüm. İstediğimiz yerde değiliz ama inşallah gelecek sezon şampiyon olacağız" dedi.

BONUS MADDESİ SORUN ÇIKARABİLİR 

Bafetimbi Gomis İstanbul'a menajeri Mendy ile birlikte özel uçakla geldi. Ancak gelişiyle birlikte iddia edilen bonus maddesi bir süre transferinin önüne geçecek gibi görünüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2022, 17:39
YORUM EKLE