Barcelona 4 attı, Xavi ve Torres'ten maç sonu Galatasaray mesajı

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a diş geçiremeyen Barcelona, Camp Nou'da Osasuna'yı 4 golle devirdi.

Barcelona 4 attı, Xavi ve Torres'ten maç sonu Galatasaray mesajı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray ile Camp Nou'da 0-0 berabere kalan Barcelona, La Liga'da haftayı üç puanla kapattı.

ahasında Osasuna'yı konuk eden Xavi'nin ekibi, sahadan 4-0'lık farklı skorla galip ayrılmayı başardı.

14. dakikada Ferran Torres penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken 21. dakikada genç oyuncu bir kez daha sahne aldı ve skoru 2-0 yaptı. 27. dakikada Aubameyang'ın golüyle Barça soyunma odasına 3-0 üstün girdi.

75. dakikada 22 yaşındaki genç oyuncu Ricard Puig attığı golle skoru belirledi ve Barcelona sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından 51 puana yükselen Barcelona maç eksiğiyle üçüncü sıraya yerleşti. 35 puanı bulunan Osasuna ise 11. sırada yer alıyor.

Barcelona, Avrupa Ligi'nde 0-0'ın rövanşında Perşembe günü Galatasaray'a konuk olacak.

XAVI VE TORRES'TEN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Barcelona Teknik Direktörü Xavi ve Ferran Torres maçın ardından açıklamalarda bulundu.

XAVİ: "Galatasaray'ı yenmek için Türkiye'ye gideceğiz"

"En iyi oyunlarımızdan birini oynadık. Moral bulduk. Galibiyet önemliydi. Ferras Torres'in golleri atacağını söylemiştim. Bugün çok iyiydi ve onun adına sevindim. Perşembe günü Galatasaray karşısında koşullara göre en iyi 11'le sahaya çıkacağız. Galatasaray'ı yenmek için Türkiye'ye gideceğiz." dedi.

FERRAN TORRES: "Galatasaray'ı yenmeliyiz"

Maçta 2 gol atan Ferran Torres ise "Galatasaray maçından sonra Real Madrid ile karşılaşacağız. Ancak Perşembe günü elimizden geleni yapacağız. Galatasaray'ı yenmeliyiz ve sonra Real Madrid derbisini düşüneceğiz. Galatasaray çok iyi durumda ama biz de öyle." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2022, 12:51
YORUM EKLE