"Başka kulübe imza atarsa Galatasaray, kadro dışı bırakır"

Spor Türkiye Youtube kanalında yayınlanan programda Galatasaray yorumcusu Yakup Çınar, Bartuğ Elmaz ile ilgili önemli bilgiler verdi. Yakup Çınar, Başakşehir'in Bartuğ Elmaz'ı istediğini açıkladı.

"Başka kulübe imza atarsa Galatasaray, kadro dışı bırakır"

Yakup Çınar, Galatasaray ile henüz sözleşme imzalamayan genç oyuncu Bartuğ Elmaz’ı Başakşehir’in istediğini dile getirdi.

Çınar’ın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-BARTUĞ ELMAZ’I BAŞAKŞEHİR İSTİYOR-

“Ocak ayının sonuna 15 gün kaldı ve Bartuğ Elmaz’ın sözleşmesi hala uzatılmadı. Başakşehir de transfer etmek istiyor ama oyuncu ve menajeri, yurt dışına gitmek istiyor. Galatasaray, bir teklif yaptı ancak herhangi bir dönüş gelmedi. 15 günlük kısa bir süre geldi. 1 Ocak’tan itibaren istediği Avrupa kulübüyle ön protokol imzalayabiliyor. Ömer Faruk Beyaz olayı gibi. Başakşehir de ilgileniyor. Oyuncunun da tercihi Başakşehir’e gitmek değil.”

-GALATASARAY, KADRO DIŞI BIRAKIR-

“Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim’in Bartuğ Elmaz için bir hamle daha yapması gerekiyor. 10 yıla yakındır Galatasaray altyapısında değer verilen geleceğin yıldızı olarak gösterilen oyunculardan biri. Şu ana kadar sözleşmesiyle ilgili gelişme yaşanmadı. Ocak ayında sadece yetiştirme bedeli karşılığında Avrupa’dan bir kulübe imza atabilecek. Eğer öyle bir gelişme yaşanırsa Galatasaray da kadro dışı bırakır ve 6 ay boşta kalır. Fenerbahçe, Ömer Faruk’a böyle yapmıştı ve uzun süre futboldan uzak kaldı, şimdi de futbola dönemiyor. Aynı durum İnşallah Bartuğ Elmaz için yaşanmaz.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 12:52
YORUM EKLE