"Beşiktaş'a transferim gerçekleşirse çok mutlu olurum"

Halil Dervişoğlu'nun menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a haber gönderdiği iddia edildi. Genç futbolcunun Galatasaray'da mutsuz olduğu konuşuluyordu.

"Beşiktaş'a transferim gerçekleşirse çok mutlu olurum"

Galatasaray'da mutsuz olan Halil Dervişoğlu, menajeri aracılığıyla Beşiktaş forması giymeye hazır olduğunu iletti. Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli'nin de Halil Dervişoğlu'nun transferine onay verdiği iddia edildi.

HALİL DERVİŞOĞLU İDDİASI

Özellikle kadroya kaliteli bir golcü takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlı yönetimin listesinde Süper Lig'den tanıdık olan Aaron Boupendza ile Alexander Sörloth gibi yıldızlar var. Golcü adayları arasına bir isim daha eklendi. Galatasaray'da mutsuz olduğu konuşulan ve son oynanan Çaykur Rizespor maçında kadro dışında kalan Halil Dervişoğlu siyah-beyazlı formayı giymeye hazır.

"MUTLU OLURUM"

Genç golcü menajeri aracılığıyla siyah beyazlı yönetime haber gönderdi ve "Beşiktaş'a transferim gerçekleşirse çok mutlu olurum" dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN ONAY ÇIKTI

Sportif direktör Ceyhun Kazancı, genç golcü için Önder Karaveli'ye fikrini sordu. Halil'in çok kabiliyetli bir oyuncu olduğunu belirten teknik adam, millî futbolcunun transferinin gelecek için çok yerinde bir karar olacağını söyleyerek onay verdi.

Bonservisi Brentford'da olan 22 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2022, 18:53
YORUM EKLE