"Bir daha forma yüzü göremez"

Galatasaray'da galibiyet serisi 5 haftaya çıktı. Sarı Kırmızılılar, Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak kötü gidişe dur diyemedi. Maçın ardından Galatasaray'dan Luyindama'ya büyük tepki oluştu. 

"Bir daha forma yüzü göremez"

Galatasaray'da kabus devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde namağlup şekilde grup birincisi olarak son 16 turuna kalan Galatasaray, Süper Lig'de ise istediği sonuçları bir türlü alamıyor.

23 PUANDA KALDI 
Sarı Kırmızılılar, dün akşam oynanan maçta Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve 23 puanda kalarak haftayı 9. sırada tamamladı.

LUYINDAMA'YA BÜYÜK TEPKİ 
Galatasaray'ın Demir Grup Sivasspor'a mağlup olduğu karşılaşmada Sarı Kırmızılıların Demokratik Kongolu savunma oyuncusu Christian Luyindama büyük tepki gördü.

MUSLERA'YI SAKATLADI GOL GELDİ 
Özellikle Fernano Muslera'nın sakatlanmasına ve Demir Grup Sivasspor'un öne geçmesine sebebiyet veren Luyindama top ayağına geldiği anda yaşadığı tedirginlikle dikkat çekti.

YAPTIĞI HATALARLA GÜNDEME GELMİŞTİ 
Nelsson'un transfer edilmesiyle yedek kulübesine çekilen Christian Luyindama sezon başında Marcao'nun cezası sebebiyle forma giyemediği maçlarda yaptığı hatalarla da gündeme gelmişti.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ 
Süper Lig'de son olarak 26 Eylül tarihinde Göztepe karşı ilk 11'de başlayan Demokratik Kongolu savunmacı yaklaşık 2 ay sonra ilk kez 11'de yer aldığı maçta yine büyük hatalar yaptı. Galatasaraylı taraftarlar Luyindama'ya büyük tepki gösterdi.

İŞTE O TEPKİLER:

'UMARIM FORMA YÜZÜ GÖRMEZ' 
"Muslera'yı sakatlayan, her maçta hata üstüne hatalar yapan Luyindama umarım bir daha forma yüzü görmez."

'ALPASLAN VARKEN...' 
"Alpaslan Öztürk varken Luyindama'

'OYNAMASAN DAHA ÇOK KATKIN VAR' 
"Luyindama oynamasan daha çok katkın var."

'DAHA SAKAR BİR ADAM OLAMAZ' 
"Luyindama, İsmail'i de sakatlıyordu. Sezon başında buna 2 milyon gelse satalım demiştim. Aşırı zorda kalmadıkça oynatılmamalı. Daha sakar bir adam olamaz." (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2021, 14:35
YORUM EKLE