Burak Elmas açıkladı! "Yumruk vurdum"

Galatasaray Kulübü 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Auditorium Toplantı Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Burak Elmas açıkladı! "Yumruk vurdum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Genel Kurul'da son açıklamalarını yaptı.

Başkan Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

"Son derece duygusal, Galatasaray'ı çok seven bir insanım. Başkanlık, yapmadan öğrenebileceğiniz bir şey değil. Kısa sürede birçok şeyi tecrübe ettim. Galatasaray değerlerini hiçbir zaman rencide etmemeye, hizmet etmeye çaba gösterdim."

"Genç arkadaşlarımın üzüntüsünü görmek beni çok üzdü. Demek ki onlara çok ümit vermişim. Size yalan söylemedim. Galatasaray'ın buradan çıkabileceğine inandığım için bunları söyledim. Bunların hepsi için çalışıyorum. Benim de hayal kırıklıklarım var."

"Top, içeri girmediği zaman ne yaparsan yap, başarısızsın. Bu yolda, Galatasaray sevgim sebebiyle çok fazla yara aldım. Daha seçim sürecinde. En yakın arkadaşlarımla ayrı düştüm."

"Ama bu yolda yürümeye devam ettim. TFF'ye gittim. TFF'de hocama laf edilince masaya yumruk vurdum. Konuşursam yer yerinde oynar denince konuşmamamın sebebi, hocamın 2 maç daha az ceza almasını istememdi."

Vicdanım rahat. Vereceğiniz her karara saygı duyuyorum. Her ne sonuç çıkarsa çıksın, Galatasaray değerlerine saygı duymaya devam edeceğim. Bu süreçte bana destek verenlere teşekkür ediyorum.Galatasaray için hiçbir zaman pes etmedim çünkü insan sevdiği için pes etmez."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2022, 22:05
YORUM EKLE