"Burak Elmas'ın bu isimleri bildiğini ben de biliyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın açıklamalarının yankıları sürüyor. Levent Tüzemen, açıklamalar üzerine yorumlarda bulundu.

"Burak Elmas'ın bu isimleri bildiğini ben de biliyorum"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın açıklamalarını yorumladı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın TFF'ye yaptığı eleştiriler ile ilgili söylediği, "G.Saray geri dönüşü olmayan bir mücadelenin içine girmiştir" sözü, köprülerin atıldığının habercisidir.

ORTALIĞI YANGIN YERİNE ÇEVİRİR

Ben MHK üzerinden Elmas ve yönetimini sindirmek için TFF'nin G.Saray'a operasyon yaptığını vurguladım, bu sözlerimin arkasındayım. Ancak G.Saray Başkanı'nın farklı söylemler ve dedikodularla G.Saray'ı devletle karşı karşıya getirmeye çalıştıklarını ifade etmesi, ortalığı yangın yerine çevirir.

G.Saray, Elmas'ın dediği gibi devletine bağlı bir camiadır. TFF'de nefret o kadar büyümüş ki resmen dedikodular ve söylemlerle G.Saray'ı yıpratmaya ve devletin önüne atmaya çalışan bir güç olduğu ortaya çıkıyor.

TFF İÇİN ŞER CEPHESİ

Burak Elmas'ın "Geçmişte bunu bazı camialara uygulamış ve sonuç almış olabilirsiniz ama bunu G.Saray'a yapamazsınız. G.Saray sizin bu oyunlarınıza büyük gelir" söylemi, TFF içinde bir şer cephesinin olduğunun açıklamasıdır.

Başkan Elmas'ın bu isimleri bildiğini ben de biliyorum. Bundan sonraki aşama söylemlerle değil, eylemlerle olmalı ve isimler kamuoyuna ifşa edilmelidir. G.Saray, devletiyle kavga etmeyecek kadar onurlu bir camiadır.

Levent Tüzemen / Sabah

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 13:50
YORUM EKLE