Burak Elmas, kötü haberi verdi! "Onu bir daha bırakacaklarını düşünmüyorum"

Tüm gözler Galatasaray-Barcelona maçına çevrildi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, maç öncesi İspanyol kanal Sport'a açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas, kötü haberi verdi! "Onu bir daha bırakacaklarını düşünmüyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, bu akşam oynanacak olan Barcelona maçı öncesi Sport'a konuştu.

Başkan Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

-TAKIMIMIZA İNANIYORUZ-

"Stadyum dolacak, tüm biletlerimiz tükendi, taraftarlarımız bu maçı gerçekten dört gözle bekliyor. Elbette zor alacak. Barcelona harika bir kulüp ama biz takımımıza inanıyoruz." 

-TORRENT,  BUNUN BİR PARÇASI-

"Bizim bir projemiz var ve Torrent bunun bir parçası. Güçlü bir takım kuruyoruz, Dome ile oyunlarını da beğeniyoruz. Bunun çok uzun vadeli bir proje olmasını umuyoruz. Vizyonumuz bu."

-BUNA BİR ÇÖZÜM ARIYOR-

"Avrupa'da oynadığımız rakipler gol atmaya, hücum oynamaya çalışıyor ama Türkiye'de oynadığımız takımlar defansif oluyor. Bu nedenle, bazen kapalı savunmaları açmakta zorlanıyoruz. Teknik ekip, buna da bir çözüm arıyor."

-BİR KULÜPTEN DAHA FAZLASIYIZ-

"Biz de başarılı bir spor kulübüz, dolayısıyla 'bir kulüpten daha fazlasıyız' ve aynı vizyonu paylaştığımız Barcelona ile işbirliği yapabiliriz. Teknik ekibimiz de Barcelona'ya çok aşina. Pazarlama, oyun sistemi, oyuncu değişimi gibi konularda işbirliği yapabiliriz."

-INAKI PENA CEVABI-

"Inaki Pena'dan çok memnunuz. Kulübümüze çok çabuk adapte oldu ve performansı çok iyi. Büyük bir potansiyeli var, burada olduğu için çok mutluyuz ama bu performansından sonra Barcelona'nın onu bir daha bırakacağını düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2022, 12:38
YORUM EKLE