Burak Elmas'tan flaş karar! İki ismi görevden aldı!

Galatasaray'da başkan Burak Elmas flaş bir karara daha imza attı. Burak Elmas'ın Şükrü Hanedar ve Uğur Yıldız'ı pasif hale getirdiği öğrenildi.

Burak Elmas'tan flaş karar! İki ismi görevden aldı!

Galatasaray'da başkan Burak Elmas çarpıcı kararlar almaya devam ediyor. Başkan Elmas'ın Sportif Direktör Şükrü Hanedar ile İdari Menajer Uğur Yıldız'ı pasifize ettiği belirtiliyor.

BURAK ELMAS, NECATİ ATEŞ VE SELÇUK İNAN'DAN MEMNUN DEĞİL

Galatasaray'ın özellikle ligde ve kupada yarattığı hayal kırıklığı sonrasında rahatsızlıklarını dile getiren, yardımcı antrenörler Necati Ateş ve Selçuk İnan'ın performansını yetersiz bulan Başkan Burak Elmas'ın önemli bir karara daha imza attığı ortaya çıktı.

ŞÜKRÜ HANEDAR VE UĞUR YILDIZ PASİFİZE EDİLDİ

Hürriyet'in haberine göre; Fatih Terim'in ekibine 2 teknik adam takviyesi alan Elmas'ın, Galatasaray'da uzun yıllardır transfer operasyonlarında önemli işlere imza atan Sportif Direktör Şükrü Hanedar ile İdari Menajer Uğur Yıldız'ı da pasifize ettiği öğrenildi.

Geçmiş dönemde sayısız transferlere imza atan ikili artık operasyonlarda çok ön planda olmayacak.

YENİ EKİP SÖZ SAHİBİ OLACAK

Sarı kırmızılı kulübün transferlerinde artık Fatih Terim ile birlikte, yönetimin belirleyeceği bir ekip söz sahibi olacak.

Elmas'ın geçtiğimiz günlerde Terim ve futbolculara açık biçimde belirttiği mali tablo çerçevesinde, teknik heyetin istediği transferler için bu yeni ekip görüşmelerde bulunacak ve gerekli hamleleri yapacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 14:33
YORUM EKLE