Burak Elmas'tan son dakika transfer açıklamaları!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Gedson Fernandes, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed, Bartuğ Elmaz ile ilgili konuştu.

Burak Elmas'tan son dakika transfer açıklamaları!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, medya mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya gelirken transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas, şu ifadeleri kullandı:

-Galatasaray'ın geleceğini düşünerek hareket edeceğiz-

"Önceliğimiz Galatasaray'ın finansal yönünü güçlendirmek. Biz bir dönemi kurtarmak için transfer yapmayacağız. Galatasaray'ın geleceğini düşünerek hareket edeceğiz. Gelen giden oyuncuların maliyetlerine göre takviyeler yapacağız."

-Gedson olmazsa başkası olur-

"Gedson'un bize olan ilgisi ortada. Listemizde yer alan başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Gedson Fernadnes olmazsa başkası olur."

-Mohamed, Galatasaray'da kalmak için istekli-

"Mostafa Mohamed için aralık sonuna kadar opsiyonumuz var. Kendisi Galatasaray'da kalmak için istekli. Bu kulüpte kim oynamak istemez? Mostafa Mohamed ile ilgili sosyal medyada yazılıp çizilenlere bakmayın. Bir mektupla bonservisini alabiliriz."

-Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesinde çıkış maddesi bulunmuyor-

"Kerem Aktürkoğlu ile sözleşme yenilemek üzereyiz. Sözleşmesinde çıkış maddesi bulunmuyor.

-Bartuğ Elmaz'ın menajeriyle görüşüyoruz-

"Hocamız, Bartuğ'nun da kalmasını istiyor. Menajeriyle görüşüyoruz."

-Babel ve Feghouli cevabı-

"Babel ve Feghouli, kendilerini düşünmek zorundalar ve bu yüzden ücretlerinde indirime gitmek istemeyebilirler. Profesyonellik örneği göstererek hala bize ciddi katkılar veriyorlar."

-Sacha Boey-

 "Sacha Boey, 1 hafta içerisinde Fransa'dan dönüp takıma katılacak."

-Hiçbir şey bitmedi-

"Genç bir takım kurduk ve alışma sürecinde dalgalanmalar olacağını tahmin ediyorduk. Hiçbir şey bitmedi. Ligde herkes her an puan kaybedebiliyor. 14 puan fazla görünse de bu farkın pozitif anlamda böyle kalmayacağına eminim."

-10 üzerinden 5 veriyorum-

"Ben kendime şu an için 10 üzerinden 5 veriyorum. Galatasaray ile kurduğum hayallere ulaştığımız zaman 7-8'lere çıkabilirim."

-Gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladık-

"Soyunma odamızda gizli ses kaydı yapan gözlemci yakaladık. Federasyonun raporlarını sızdıran kişiler de var. Disiplin kurulunda da kasıtlı sevkler bulunuyor."

-Maçları yönetemeyecek hakemler mevcut-

 "Kalite sorunu ortada. Maçları yönetemeyecek hakemler mevcut. Daha şeffaf olmak adına adımlar atılmasını istiyoruz. Hakemlerle ilgili Avrupa ile aramızda siyah ve beyaz kadar fark var."

-Yabancı kuralı-

"Bu konuda ciddi bir dayanak yok. Milli marş okuyabilen futbolcu yok gibi söylemler sonrası bu durum ortaya çıktı. Ayrıca menajerler de Türk futbolcuların değerinin artması adına adımlar attı. Türk futbolu şu anda dipte. Pastanın büyütülmesi gerekiyor. Türk futboluna dışarıdan etki ediliyor."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2021, 13:17
YORUM EKLE