"Büyük ihtimalle Galatasaray'a gelecek"

Spor Türkiye Youtube kanalında yayınlanan programda Galatasaray yorumcusu Yakup Çınar’dan önemli açıklamalar geldi. Çınar, İsmail Çokçalış, Solbakken ve Gedson Fernandes hakkında konuştu.

"Büyük ihtimalle Galatasaray'a gelecek"

Yakup Çınar, Galatasaray’ın transfer gündeminin değerlendirdi.

Çınar’ın açıklamaları şu şekilde:

-ÖNCELİK GALATASARAY’DA OLUR-

“Benfica da İsmail Çokçalış ile ilgileniyor. Beşiktaş da transfer etmek istiyor. Her şey Galatasaray lehine gözüküyordu ama işler değişti. Menajeriyle de görüşüyorum. Galatasaray, oyuncu sakatken 500 bin Euro’luk teklif yapıyor. Ameliyatını da Yener İnce yapıyor. Ama şu anda resmi bir girişim yok. Diğer kulüpler de ilgi düzeyinde takip ediyor. Eğer Galatasaray isterse öncelik Galatasaray’da olur. Devre arasında mutlaka bitireceğini söylüyordum ancak şimdi Sacha Boey döndü, Omar dönüyor ve Yedlin de elde var. İsmail Çokçalış da hala Galatasaray’ın gündeminde olan isim.”

-SOLBAKKEN GELECEK GİNİ GÖRÜNÜYOR-

“Solbakken büyük bir ihtimalle gelecek gibi görünüyor. Galatasaray, Avrupa’da  son 16 turuna kalmasaydı çok transfer yapılamayacaktı. Galatasaray’ın uzun süredir takip ettiği oyunculardan bir tanesi. Menajeriyle İstanbul’da görüşüldü. Gedson Fernandes ile birlitke Galatasary’ın tranfer listesinde ilk iki sırada yer alan oyunculardan biri.”

Galatasaray, Ola Solbakken'in menajeriyle görüşecek

Haber Kaynağı: Spor Türkiye Youtube

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 12:52
YORUM EKLE