Canlı yayında büyük skandalı açıkladı! Cüneyt Çakır ve Bahattin Şimşek...

Galatasaray, Süper Lig’in 15. haftasında Nef Stadyumu’nda Altay’ı konuk etti. Deniz Ateş Bitnel, karşılaşmada verilen penaltı kararını eleştirdi.

Canlı yayında büyük skandalı açıkladı! Cüneyt Çakır ve Bahattin Şimşek...

Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Altay'ı konuk ettiği maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

TV100’de yayınlanan “VAR Odası” programında Deniz Ateş Bitnel, penaltı kararını eleştirdi.

Bitnel, şu açıklamaları yaptı:

-Hiçbir kritere uymuyor-

“Berkan’ın hareketi yüzde 100 doğal konumda. İkincisi top vücuttan sekiyor. Üçüncüsü elini topun geçmesini engellemek için bariyer olarak kullanmıyor. Dördüncüsü el, omuz hizasının daha aşağısından. Penaltı için saydığım hiçbir kritere uymuyor.”

-VAR’ın karışması skandal-

“VAR’ın bu pozisyona karışması yüzde 100 skandal. VAR protokolüne uymuyor Bahattin Şimşek’in bu pozisyona karışması skandal. Her açıdan izlediğimizde bile yüzde 100 olarak nereye çarptığından emin olamıyorsun. Bu kadar tartışmalı bir pozisyon için Cüneyt Çakır’ın 1,5 dakika izlediği bir pozisyon için sen ne gördün de Cüneyt Çakır’ı çağırdın?”

-Galatasaray’a gözdağı vermeye devam ettiler-

“Çok değişik bir şey söylüyorum. Kulüpler Birliği, babadan oğula hakem camiasına gider yapıyor ya, MHK ‘da babadan oğul hakemliğin arkasında durarak babası Serdar Çakır olan Cüneyt Çakır’ı, Selami Şimşek’in oğlu Bahattin Şimşek’i bu maça atayarak belki de Galatasaray’a gözdağı vermeye devam ettiler.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 13:14
YORUM EKLE