Canlı yayında transfer cevabı! "Galatasaray ile anılmak ruhumu okşuyor"

Altay'da forma giyen Cebrail Karayel, Galatasaray transfer iddialarına cevap verdi ve "Galatasaray'la adımın anılması ruhumu okşuyor" dedi.

Canlı yayında transfer cevabı! "Galatasaray ile anılmak ruhumu okşuyor"

Spor Toto Süper Lig ekibi Altay'da forma giyen sağ bek pozisyonunda gösterdiği performansla göz dolduran Cebrail Karayel, Ocak ayında transferin gözde ismi oldu. Siyah-beyazlı formayla 23 maçta 1 gol, 3 asist yapan Cebrail'in Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edildi.

"SÖZLEŞMEM SEZON SONUNDA BİTİYOR"

Radyospor'da Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Cebrail Karayel, "Evet, sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Altay'la görüşmeleri benim adıma menajerim Sertan Vardar yürütüyor. Şu anda tek odak noktam Altay'ı hak ettiği yer olan Süper Lig'de bırakmak."

-GALATASARAY CEVABI-

"Bireysel olarak sezona iyi başladım. Galatasaray, ülkemizin özel camialarından birisi. Her futbolcu böyle özel camialarla anılmak ister. Şu anda çok güzel bir camiadayım. Evet, bu söylentiler ruhumu okşuyor, egomu tatmin ediyor ama hiçbir önemi yok. Bir insanın en büyük rakibi kendisidir. Futbol değişen bir oyun. Her gün kendimizi yenilememiz gerekiyor, çalışıyorum, çalışmaya da devam edeceğim" dedi.

"AVRUPA HAYALİM VAR"

Avrupa hayalinin olduğunu söyleyen Cebrail, "Avrupa hayalim var. Avrupa'dan da Premier Ligi çok beğeniyorum. İdolüm ve beğendiğim isim Daniel Alves" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2022, 22:38
YORUM EKLE