Çarpıcı sözler! "İçinde bir Galatasaray nefreti var"

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından tartışmalar devam ediyor.

Çarpıcı sözler! "İçinde bir Galatasaray nefreti var"

Sabah Gazetesi spor yazarı Levent Tüzemen, derbiyi ve sonrasında yaşanan tartışmaları masaya yatırdı. 

SİSTEM ÇÜRÜMÜŞ! HATA BİTMEZ

Halil Umut Meler atandığında MHK'nin seçimini doğru bulmuştum ama yanıldım. VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ile beraber Meler, derbinin sonucuna direkt etki etti. Kerem'e yapılan hareket fauldü, Diagne'nin attığı gol, faul ise Berkan'a yapılan hareket de penaltıydı.

Bence Meler'in aklı, bugün yöneteceği Şampiyonlar Ligi maçındaydı. Başkan Burak Elmas tepki göstermekte yerden göğe kadar haklı. MHK'ler değişse de sistem çürümüş olduğu için hatalar engellenemiyor.

Yaşar Kemal Uğurlu SABAH'a verdiği bir röportajda hakemlere kızdığı için hakem olduğunu söylemişti. G.Saray maçlarında kurallara göre değil duygularına göre karar veriyor. Yani Uğurlu'nun içinde bir G.Saray nefreti var.

MHK, sistemi değiştiremez, bu tür peşin hükümlü ve yetersiz hakemler temizlenmezse kulüpler bağırmaya devam eder. 3 puanlı sistemde G.Saray'ın şampiyonluk yarışından koptuğunu düşünmüyorum. Geçmişte F.Bahçe 11 puan geriden gelip şampiyon olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2021, 00:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurullah yavuz
Nurullah yavuz - 2 yıl Önce

Bu hakem maç başlamadan fb lehine kararını vermiş zaten bu tür hakemler kapı önüne konmalı binlerce taraftar maç izlemeye geliyor para verip hakemin hangi taraflı oldugunu anlamaya deyil Ahlaki olmayan şeyler bunlar