Çarpıcı sözler! "Keşke Amerikan Milli Takımı hocası gelse"

Galatasaray, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu.

Çarpıcı sözler! "Keşke Amerikan Milli Takımı hocası gelse"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Konyaspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

-La Fontaine'den bize masallar anlatan bir teknik direkt-

"Torrent'in 8. maçı ve yüzde ellisini kaybetti. Yüzde yirmi beşini kazandı. Yüzde yirmi beşi berabere bitti. Torrent, geldiğinden bu yana farklı 11'ler sahaya süren, La Fontaine'den bize masallar anlatan bir teknik direktöre tanık oluyoruz."

-Keşke Amerikan Milli Takımı hocası gelse-

"Gomis, Feghouli, Pulgar, Rize maçında başlamıyor, 'rotasyon yaptım' diyor. Rotasyon yapacak bir durum ortada yok. Kurada Barcelona çıkıyor, 'şansımız yok kadar az' diyor. Tepki gelince de 'Biz Galatasaray'ız' demek zorunda kalıyor. Konyaspor maçı öncesinde de ilginç bir açıklama yaptı. Ben 'bu kadar oyuncu ile çalışmadım' diyor, sen nerede oyuncuyla çalıştın ki? Galatasaray'da yönetim, 'Torrent için takımı çok iyi çalıştıyor' diyor. 'Analizleri atalım, Fatih Terim dönemi ile aradaki farkı göreceksiniz' diyorlar. Ben de bir örnek yaptım, keşke Amerikan Milli Takımı hocası gelse Galatasaray 150 km koşşa. 'Antrenmanda kim iyiyse oynatırım' diyor. Bunlardan biri Berkan. Berkan için 'prensim' demiş. Kendisi Katalonya Kralı sanırım, prens olarak da Berkan'ı seçmiş."

-Feghouli'yi oynatmasan bile getirmek zorundasın-

"Feghouli'yi Konya'ya getirmen gerekiyor. Feghouli'yi oynatmasan bile getirmek zorundasın. Oynamayacağı belli olan Muslera'yı getiriyorsun."

-Galatasaray bundan daha kötü olmazdı-

"Torrent'in gözündeki oyun planında koşan oyuncu yeterli. Yetenek, beceri bir kenarda yok. Galatasaray Yönetimi, sanki büyülenmiş gibi, Galatasaray'ı bu hocaya mahkum ettiler. Fatih Terim'i gönderdiniz, bir tercihtir ama Fatih Terim kalsaydı, Galatasaray bundan daha kötü olmazdı. Ben Galatasaray Yönetimi'ne şöyle söylüyorum; Domenec Torrent, Galatasaray taraftarlarının sinir uçlarına dokunuyor, sabırlarını taşırıyor."

-Kabus ve zaman kaybıdır-

"Fikstür çok kötü. Galatasaray, Torrent ile devam ettiği sürece böyle zorlu zamanlar daha çok görür. Beşiktaş maçı son şans olur, hem yönetim, hem de Torrent için kırılma maçı olur. Önümüzdeki Pazartesi günü çok şeyler değişir. Torrent, umut vermiyor. Bir teknik adam olarak oyuna müdahalen yok. Eylemlerin ve sözlerin arasında arasında çelişkiler ve saçmalık var. Torrent ile yola devam etmek hem yönetim adına hem de futbolcular adına kabus ve zaman kaybıdır."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2022, 12:20
YORUM EKLE