Cengiz Ünder'den Galatasaray maçı öncesi flaş itiraf! İlk kez açıkladı!

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe, Galatasaray ile Marsilya arasında bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde Altınordu ve Cengiz Ünder ile ilgili iki sayfalık analiz bir haber yayınladı.

Cengiz Ünder'den Galatasaray maçı öncesi flaş itiraf! İlk kez açıkladı!

Fransız gazetesinin muhabiri Mathieu Gregoire, Marsilya'da forma giyen milli yıldızın altyapısından yetiştiği Altınordu’nun İzmir Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi’ne gelerek oyuncu hakkında geniş bilgiler aldı.

Gazetede yer alan habere göre; Altınordu Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen Cengiz Ünder, kendisine her zaman güvendiğini belirterek, “Bugün A Milli Takım ve Avrupa hayallerimi gerçekleştirdiğim için gururluyum. Çocukken babamla beraber tamir dükkanında çalışırdım, kamyonların tamirinde kendisine yardımcı olurdum" dedi.

"Galatasaray tarafından İstanbul’a davet edildik"

Akademi Ligi’nde oynarken bir karşılaşmadan sonra Galatasaray tarafından davet edildiğini hatırlatan milli oyuncu, “Galatasaray tarafından İstanbul’a davet edildik. Akademi takımına karşı oynadığım maçın ardından kalmamı istediler. Her zaman arkamda duran babam, genç yaşımda beni bir başıma İstanbul’da bırakma konusunda kararsız kaldı ve olmadı" diye konuştu.

Cengiz, Altınordu’da forma giyerken odasında David Silva’nın posterinin bulunduğunu da açıkladı. (Hürriyet)

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 09:32
YORUM EKLE