Cicaldau ve Morutan transferinde bir şok daha!

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan hakkında ortaya çıkan gerçek, taraftarları isyan ettirdi. Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan için imza parası ödendiği açıklandı.

Cicaldau ve Morutan transferinde bir şok daha!

Galatasaray'da Cumartesi günü gerçekleşen Mali Genel Kurul'da mali tablolar üyelere açıklanırken, Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan hakkında da şok gerçek ortaya çıktı. Galatasaray kulübü, Rumen oyuncular için imza ücreti ödendiğini açıkladı.

ALEXANDRU CİCALDAU VE OLİMPİU MORUTAN ŞOKU

Yönetimin açıkladığı rakamlara göre sezon başında bonservis ödenerek transfer edilen Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'a imza parası da verildiği dikkat çekti.

5 YIL SONRA GERÇEKLEŞTİ

Sarı-Kırmızılılar'ın Cicaldau'ya 200 bin Euro, Morutan'a ise 300 bin Euro ödendiği açıklandı. Galatasaray böylece 5 yıl sonra bonservisiyle aldığı bir oyuncuya imza parası ödemiş oldu.

FATİH TERİM'İN ÖZEL TRANSFERLERİ

Galatasaray'a yaz ayında katılan 2 oyuncu için dönemin teknik direktörü Fatih Terim yoğun şekilde ısrarcı olmuş ve basın karşısında isim açıklamıştı. Bu transferlerden Cicaldau, Torrent döneminde de forma bulmaya devam ederken, Morutan ise Katalan hocanın gözüne giremedi.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, 08:59
YORUM EKLE