Deniz Çoban, Diagne'nin penaltı pozisyonu için ne dedi?

Galatasaray, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Deniz Çoban, Diagne'nin penaltı pozisyonunu yorumladı.

Deniz Çoban, Diagne'nin penaltı pozisyonu için ne dedi?

Deniz Çoban, Sivasspor - Galatasaray maçının hakemi Ümit Öztürk'ün verdiği kritik kararları yorumladı.

Çoban, maçtaki pozisyonlarla ilgili şu yorumları yaptı:

Maçın hakemi Ümit Öztürk maç boyunca kritik kararlar vermek zorunda kaldı. Çok fazla penaltı beklentisi oldu. İkili mücadelelerin yoğunlukla yaşandığı maçta Ümit Öztürk’ün doğrularının yanında yanlışları da vardı.

27. dakikada Camara -Diagne pozisyonunda Galatasaraylılar penaltı beklediler ancak hakemin devam kararı doğruydu. 42. dakikada Yatabare -Nelsson mücadelesinde Yatabare penaltı bekledi. Bu pozisyonda da penaltı yoktu. Hatta Yatabare hakemi aldatmak için kendisini yere atmıştı. Yatabare’ye hakemi aldattığı için sarı kart göstermesi gerekirdi.

64. dakikada Cicaldau - Gradel mücadelesinde bu kez Gradel penaltı bekledi ancak bence Cicaldau’nun penaltıyı gerektirecek bir hamlesi yok. Devam kararı doğru.

"PENALTI VARDI"

Maçın 78. dakikasında Goutas’ın Diagne’ye müdahalesinde, Diagne yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem maçı devam ettirdi. Bence pozisyonda bir penaltı vardı. Diagne topa sahip ve top kontrolünde. Goutas, Diagne’nin arkasında kalmış ve avantajını yitirmiş. Diagne’nin ayaklarına takılarak düşmesine sebep oluyor.

90+7’de Nelsson - Kayode mücadelesinde Galatasaray lehine faul çalındı. Sivaslılar da faul beklediler. Aslında iki oyuncu da birbirine faul yapmıyor. Devam kararı daha doğru olurdu. 

Deniz Çoban / Fanatik
 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2021, 10:24
YORUM EKLE