Diagne, "Gervinho modeli"ni kabul etti

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi, yabancı kontenjanında boşluk için Mbaye Diagne ile görüşmeleri hızlandırdı. Gervinho modeliyle iş tamamlanıyor.

Diagne, "Gervinho modeli"ni kabul etti

Ara transfer döneminde Inaki Pena, Semih Kaya, Erick Pulgar ve Bafetimbi Gomis takviyelerinde bulunan Galatasaray, yabancı kontenjanı sebebiyle Gedson Fernandes'i kadrosuna katamamıştı. Portekizli futbolcu Rizespor'a giderken, Cimbom başka bir 8 numara takviyesi için çalışmalarına devam etti.

Diagne ile "Gervinho modeli"nde anlaşıldı

Sarı-Kırmızılı yönetim, yabancı kontenjanında yer açmak için sakatlığı süren Mbaye Diagne ile bu defa görüşmelerde yol katetti. Diagne, "Gervinho modeli"ni kabul etti.

Oyuncu ile sözleşme feshedilip sezon sonu kadroya geri döndürülecek.

ORTA SAHAYA TRANSFER GELECEK

Sözleşme feshinin ardından Galatasaray, orta saha takviyesini gerçekleştirmeye çalışacak.

Nihat Kırmızı takımın başında

Aytaç Kara transferinin işlemlerini halleden Nihat Kırmızı, Antalya'ya gelerek takımla birlikte olacak ve Alanya'da da kafileye eşlik edecek. Galatasaray, yarın Antalya'da yapacağı antrenmanın ardından Alanya'ya hareket edecek.

Diagne'nin performansı

2021/22 sezonunda 23 karşılaşmaya çıkan Mbaye Diagne, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 30 yaşındaki forvet, femur kırığı nedeniyle sezonu kapattı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2022, 21:47
YORUM EKLE