Domenec Torrent açıkladı! "Dün ateşi vardı, doktorumuzla tekrar konuşacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Barcelona maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Domenec Torrent açıkladı! "Dün ateşi vardı, doktorumuzla tekrar konuşacağız"

Domenec Torrent, Barcelona maçı öncesi düzenlendiği basın toplantısında Arda Turan ve Halil Dervişoğlu ile ilgili konuştu.

Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi. Benim için bir maçı kazanmanın en iyi yolu, bir önceki maçı kazanmaktır ve bu Beşiktaş maçıydı. Eğer Beşiktaş'a karşı kaybetmiş olsaydık 'Daha iyi bir takımla onlara karşı neden çıkmadınız?' diye bana sorardınız. Normal bir hafta değildi oyuncular için, dolayısıyla o maçta da yorgunlardı."

"Barcelona, bizimle oynadığı maçtan sonra rakibine 4 gol attı. Bizim Barcelona'ya karşı mücadelemizi adil şekilde değerlendirmemiz gerekiyor ve şu anda dünyanın en iyi 5 takımından biriler."

"Yüzde olarak değil, her zaman olasılık vardır derim. Sahamızda taraftarımız çok yardımcı oluyor. Beşiktaş maçında da, son dakikalarda takımın zorlandığı anlarda çok yardımcı oldular. Yarın da mutlaka çok destek olacaklardır."

"Barcelona için zor bir maç ayarlamaya çalışıyoruz. Savunmada mükemmel olmak gerekiyor. Gol atma şansımız muhakkak ki olacak. Barcelona'ya karşı oynadığınızda, ilk andan itibaren iyi oynamanız gerekiyor. Özellikle kalecimizin."

"Arda, sakat olduğu için kadroda yok. Halil'in dün ateşi vardı, onu doktorumuzla tekrar konuşmamız gerekiyor. Onun haricinde tüm takım sağlıklı durumda."

"Şu anda Galatasaray'da çok mutluyum. Önümüzdeki 5 yıl burada olursam, harika olur. Şu an Barcelona maçını düşünüyorum. Galatasaray sonrasında ne yaparım, bilmiyorum."

Sarı-Kırmızılı futbolcumuz Taylan Antalyalı ise basın toplantısında şu açıklamaları yaptı:

Barcelona orta sahası ile yapılacak mücadeleyle ilgili, “ Barcelona orta sahasındaki tüm oyuncular çok kaliteli. Sergio Busquets tabii ki diğerlerinden daha tecrübeli. Yarın da ellerindeki en iyi kadroyla çıkacaklarını düşünüyoruz. İlk maçtaki mücadelemizi yine aynı sahada gösterip iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.” diye konuştu. 

Barcelona sonrası tur atlamamız halinde daha kolay rakiplerin geleceği görüşüne katılmadığını dile getiren orta saha oyuncumuz,  “Barcelona herkesin bildiği gibi Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri. Avrupa Ligi’ne kalan tüm takımların çok güçlü olduğunu düşünüyoruz. Yarın sonuç ne olur bilmem ama, turu geçersek en az Barcelona kadar zorlu rakipler olacak. Yarınki maç bizim için önemli bir sınav.” dedi. 

Kendisini en çok hangi mevkide iyi hissettiği sorusuna Taylan Antalyalı, “Galatasaray’daki üçüncü senem. Geldiğimden beri birçok pozisyonda oynadım. Forvet dahi oynamışlığım var. O sezon son maçta da stoperde bitirmiştim. Nerede görev verilirse verilsin elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.” cevabını verdi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 09:21
YORUM EKLE