Domenec Torrent, aldığı teklifleri açıkladı! Guardiola cevabı...

Galatasaray, Süper Lig’in 21. Haftasında deplasmanda Hatayspor’a 4-2 mağlup oldu. Domenec Torrent, maçın ardından konuştu.

Domenec Torrent, aldığı teklifleri açıkladı! Guardiola cevabı...

Galatasaray, Domenec Torrent yönetiminde çıktığı ilk maçta deplasmanda Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu.

Torrent, Hatayspor mağlubiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Torrent'in açıklamaları şu şekilde:

"Sadece 4 gündür buradayız. 3-2'yle berabere şansı üzerine hamle yaptık, bu sebeple 4. gol geldi. Bu tarz şeyler olabilir. 4. golden sonra bir 3 puan kaybettiğimizi anlıyoruz fakat sadece 3 puan. Tabii ki gelişmemiz gerek. Birçok kontra atak yedik."

"Devre arasında 3 stoper kullanalım diye düşündük, beklerimiz fazla ileride kaldılar ve rakip açıklar buldu, goller geldi."

"Eğer daha iyi bir performans sergilemiş olsaydık, daha iyi bir sonuca ulaşacaktık. AFCON'a gitmiş oyuncularımız var, sakatlıklarımız var. Bunların hepsi, bahane olarak kullanılmaması gereken şeyler. Daha fazla çalışmamız gerekiyor."

"Galatasaray'ın daha önce izlediğim maçlarından sonra belli bir fikre sahiptim. Ben bir hocayım burada, transfer kararını, kulübün birlikte alması gerektiğine inanıyorum."

"Şu anki teknolojiyi düşündüğümüzde, tarihler benim için önemli değil. Galatasaray'la neler yapabileceğimiz önemli. Bugünün teknolojisiyle, ben bir gün içinde dört maç izleyebiliyordum. Antrenörlerim de tabii."

"Ben sadece Pep Guardiola'nın yanındayken asistandım. Ondan öncesinde de teknik direktör olarak görev yaptım, sonrasında da. Sadece 1.5 sene asistan antrenörlük görevi yapmıştım."

"Güney Amerika'dan da teklifler almıştım ama Galatasaray'dan teklif aldıktan sonra, Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu herkes biliyor, aklımda bir soru işareti kalmamıştı."

"Fatih Terim, Türkiye'de bir efsane. Sadece burada değil futbol kariyeriyle Avrupa'da da saygıyı duyulan biri. Ancak futbolda önemli olan kulüplerdir. Oyuncuların oynama süreçleri vardır, antrenörlerin kulüplerde geçirdiği süreler vardır fakat kalıcı olan kulüplerdir. Kendimi Terim ile karşılaştırma veya rekabet etme gibi bir durumda görmüyorum. Bu hata olur. Ben burada çok çalışmak ve Galatasaray ile başarılı olmak istiyorum. Antrenörler olarak biz kendimize baskı yapıyoruz, kazanma isteğimiz var" 

"Guardiola ile M. City'ye geldiğimiz ilk sene hiçbir şey kolay değildi. Bu tarzda oynamak için zaman lazım, daha sonra da buna adapte olmuş oyunculara ihtiyacım var. Galatasaray'ın çok iyi oyuncuları var ama spesifik sistemde özel oyunculara ihtiyaç duyarsınız" 

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2022, 19:14
YORUM EKLE