Domenec Torrent'ten kadro dışı açıklaması

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Nef Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Domenec Torrent, Çaykur Rizespor maçı öncesi konuştu.

Domenec Torrent'ten kadro dışı açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Çaykur Rizespor maçı öncesi beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.

Torrent’in açıklamaları şu şekilde:

-OMAR İÇİN HARİKA BİR DÖNÜŞ OLDU-

"Omar ve takım için harika bir durum. Uzun bir süre yalnız başına mücadele etti. Biz takım olarak elimizden gelen desteği verdik. Omar için harika bir dönüş oldu."

-RAKİPLERİN 5-6 MAÇINA BAKIYORUZ-

"Son maçı kazanmayı hak ettik ve ucu ucuna kazandık. 3 puanın yeterli olmadığını ve tekrardan kazanmamız gerektiğini, antrenmanlardaki eforları nedeniyle bunu hak ettiklerini söyledim. Karşılaşacağımız rakiplerin 5-6 maçına bakıyoruz. Ancak bu antrenör değiştiren bir rakip olduğu için zor oldu. Alanyaspor'da teknik direktörlük yaptığı sırada Galatasaray'a karşı kazandığı maça özellikle baktık. Antrenörler olarak biz bu ana kadar oyuncuları hazırlıyoruz, günün sonunda oynayan ve kazanan oyuncular oluyor."

-ONLARIN YERİNE OYNAYANLAR VAR-

"Kadroda olmayan oyuncularla ilgili çok özel bir şey yok. Rotasyon yapıyorum, onların yerine oynayanlar var. Türkiye'de nasıl bilmiyorum ama benim çalıştığım yerlerde rotasyon hep yapılır."

Kaynak: habersarikirmizi.com
 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 00:16
YORUM EKLE