Domenec Torrent'ten sitem! "Çok ilginçti, o kuralı anlamıyorum"

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında Barcelona’ya 2-1 mağlup olarak Avrupa’ya veda etti.

Domenec Torrent'ten sitem! "Çok ilginçti, o kuralı anlamıyorum"

Galatasaray-Barcelona maçının ardından Domenec Torrent ve sarı kırmızılı oyuncular açıklamalarda bulundu.

DOMENEC TORRENT

“Oyuncularla çok gurur duyuyorum. Taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Gerçekten muhteşem bir taraftarımız var. Taraftarımızın desteği sayesinde her zaman beraberliği yakalama ümidiyle son dakikaya kadar oynayabildik. Pedri iyi ve geleceği olan bir oyuncu. İlk golü onun bireysel oyunu sayesinde atabildiler ve beraberliği yakaladılar. İkinci gol ise çok ilginçti. O kuralı anlamıyorum ama futbol kuralı olduğu için saygı duymak zorundayız. 10 kişi olduğumuz halde oyunun devam etmesine karar verdi hakem. Bu yüzden ikinci golü attılar. Bence takım doğru yolda ilerliyor. Bu yolda ilerlemeye devam etmeli. Şu anda önümüzde kalan Süper Lig maçlarına hazırlanarak ligi olabilecek en üst seviyede bitirmeye çalışacağız.” 

Erick Pulgar'ın süre almamasıyla ilgili gelen soruya yanıt veren Torrent, "Pedri ve De Jong için adam adamaya yakın bir markaj yapabilecek oyunculara ihtiyacım vardı. Düzenli oynayan oyunculara. Sadece taktiksel bir seçimdi bu" dedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU

“Çok güzel başladık. Golü de bulduk. Taraftarımızın coşkusuyla daha da istekli oynuyorduk. Yediğimiz iki golü de çok talihsiz goller olarak görüyorum. İlk golü belki de 90 dakika boyunca yaptığımız güzel savunmayı bir anlık konsantrasyon eksikliğiyle hiç kimsenin istemeyeceği şekilde yedik.  İkinci golde de zaten sahada 10 kişiydik. Takım arkadaşımız sakattı, dışarıda tedavi oluyordu tam yerleşememiştik. Üzgünüz tabii ki. Buraya kadar geldik. Bundan sonra çeyrek finale kalmak istiyorduk. Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim. Ayaklarına, yüreklerine sağlık. Çok güzel mücadele ettik. Avrupa Ligi’nde Barcelona’ya karşı nasıl oynanabiliyorsa hatta belki de kimsenin beklemediği şekilde çok daha güzel bir futbol oynadık. Sonucu getiremedik, elendik. Taraftarımız da bugün çok büyük destek oldular. Onlara da çok teşekkür ederiz desteklerini eksik etmediler. Rakip takıma da baskıyı hissettirdiler açıkçası. Keşke sonu böyle bitmeseydi. Keşke çeyrek final yolunu biz görseydik. Hayırlısı böyleymiş.”

MARCAO

“İki büyük maç oynadık, biri orada biri burada. Ben iki maçta da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu yüzden kafamızın yukarıda olması gerekiyor. Önümüzde başka maçlar var. Bizim kalitemizin farkında olmamızı sağladı bu maçlardaki mücadelelerimiz. Bizim için çok önemliydi bu durum. Bu yüzden önümüze bakıp, devam edeceğiz. Her zaman bizimle beraber oldukları için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizi öne taşıyorlar, her zaman bizi itiyorlar, her zaman yanımızdalar. Onlarla beraber olduğumuz için çok mutluyum.”

SACHA BOEY

“Kaybettmemizin özel bir nedeni yok. Bu tür maçlarda detaylar çok önemli. Bu maçta da detaylar fark yarattı. Bu tür maçlarda konsantrasyon çok önemli. Kişisel olarak gerekeni yaptığımı düşünüyorum.”

BAFETİMBİ GOMİS

"Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bu akşam gösterdik. Dünyanın en büyük takımlarından birine karşı iyi bir mücadele gösterdiğimizi düşünüyorum. Genç bir takımız. Bu genç takım kendisini geliştiriyor. Bazı oyuncularımız çok daha güçlenecek. Avrupa'da yaptığımız mücadele, kendi aramızda bağ kurmamızı sağladı. Bu bağ üzerinden devam edeceğimizi düşünüyorum."

BERKAN KUTLU

"Takım arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Teknik anlamda merkezi Aubameyang’a çok açmış olabiliriz. Hocamız daha doğru analiz edecek durumu. Benim analizim böyle. Golü yediğimizde 10 kişiydik. Detaylar büyük takımlara karşı çok önemli. Maçı detaylar üzerinden kaybettiğimizi düşünüyorum. Çok güzel ve zor bir tecrübe oldu. Onlar çok büyük oyuncular. De Jong ve Pedri gibi dünya standartlarında oyuncular var. Bu maçı böyle kaybetmek çok zor. Maç maç bakacağız. Üç gün sonraki maçımıza en iyi şekilde hazırlanmayı düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi sadece lig kaldı. Ligi en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 09:17
YORUM EKLE