Domenec Torrent'tin Barcelona'ya bir sürprizi var! Açıkladı!

"Barcelona'yı A'dan Z'ye biliyorum. Onları yapacağı hiçbir şey benim için sürpriz olmaz" diyen Domenec Torrent'in "Ancak benim Barcelona'ya bir sürprizim olacak. Herkesin düşündüğü gibi kolay teslim olmayacağız" sözleriyle takımına güven aşılamaya çalıştığı öğrenildi.

Domenec Torrent'tin Barcelona'ya bir sürprizi var! Açıkladı!

Galatasaray 'da gündem artık perşembe günkü Barcelona maçı.

Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Nou Camp'ta Barça ile kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, zorlu mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

"A'DAN Z'YE BİLİYORUM"

Ligde son olarak Konyaspor 'a mağlup olan ve skorun dışında oyun olarak da bir varlık gösteremeyen Sarı-Kırmızılılar'da, gözler sahada olsa da akıllar Barcelona deplasmanında kaldı. Teknik direktör Domenec Torrent'in de ekibiyle birlikte Barça analizini çok önceden tamamladığı, takımıyla da beklentilerini zaman zaman paylaştığı öğrenildi. İspanyol hoca geçen hafta içinde verdiği röportajda, "Barcelona'nın her şeyini, A'dan Z'ye biliyorum. Nasıl oynayacaklarının farkındayım, onların yapacağı hiçbir şey benim için sürpriz olmaz" ifadelerini kullanmıştı.

OYUNCULARLA GÖRÜŞME YAPIYOR

Torrent, her ne kadar takımı Süper Lig 'de ışık vermese de Avrupa Ligi'ndeki Barcelona eşleşmesinde farklı bir görüntü sergileyeceklerinin sinyallerini veriyor. Ekibiyle ve yakın çevresiyle maça dair yaptığı görüşmelerde özgüvenli bir duruş sergileyen Torrent, idmanlarda bu tavrını takıma da yansıtmaya çalışıyor. Konyaspor maçından sonra sarf ettiği, "Bu takımı ben kurmadım, bu kadro bana kaldı" sözleriyle hem tribünlerin hem de futbolcularının tepkisini çeken Torrent, buna rağmen Barcelona deplasmanı öncesi takımına çok güveniyor ve öğrencileriyle bire bir motivasyon görüşmeleri yapıyor.

"BENİM BİR SÜRPRİZİM OLACAK"

Hem maçın hem de turun favorisinin Barcelona olmasını normal karşılayan Torrent, "Barcelona şu anda Avrupa’nın, dünyanın çok formda takımlarından birisi. Xavi de net bir şekilde takımın hangi futbolu oynayacağını biliyor. Hücum ve savunma olarak ne kadar kaliteli bir takım olduklarını biliyoruz. Uzun süre Barcelona'da çalıştık. Kaleci antrenörümüz 22 yıl, yardımcı antrenörümüz Jordi uzun yıllar orada çalıştı. Ben de geçmişimde Barcelona’da çalıştım. Onun dışında taraftarı olduğumuz bir takım. Dolayısıyla bizi çok şaşırtmayacaklar" derken, yakın çevresine de, "Ancak benim bir sürprizim olacak. Bizim için çok özel bir maç olacak ama elimizde ne varsa kendimizi savunacağız. Herkesin düşündüğü gibi kolay teslim olmayacağız" sözleriyle iddiasını ortaya koyuyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 15:37
YORUM EKLE