Emre Kaplan: "Galatasaray'ın kalecisi Sinan Bolat olacak"

Galatasaray’da kaleci transferindeki sıcak gelişmeyi Emre Kaplan duyurdu. Sinan Bolat ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray'ın kalecisi Sinan Bolat olacak"

Futbol Plus Youtube kanalında yayınlanan programda Emre Kaplan, Galatasaray’ın transfer gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

SİNAN BOLAT GELİŞMESİ

Emre Kaplan, Sinan Bolat’ın transferi konusunda önemli bilgiler aktardı.

Kaplan’ın açıklamaları şu şekilde:

-MUHTEMELEN SİNAN BOLAT OLACAK-

“Galatasaray’ın muhtemelen Muslera dönene kadarki kalecisi Sinan Bolat olacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Muslera’nın da Şubat sonu sahalara dönmesi planlanıyor. Planlama şöyle; ‘Muslera zaten dönecek, Biz Sinan’ı alalım. Mart ayına kadar bizi idare etsin. Daha önce de gelmişti. Ekstra yatırım yapmayalım. Tecrübeli kaleci’ düşüncesi var. Başkan, dün Muslera ile maçı izleyerek sözleşmesinin feshedileceği haberlerine yanıt da vermiş oldu.”

-GALATASARAY İÇİN BİR DAHA DÜŞÜNMESİN-

"İsmail Çipe ile sözleşme yenilenmesi hiç inanılır gibi değil. İsmail ile sözleşme yenilemeyi kim düşündüyse bu kararı kim onayladıysa Galatasaray’ın geleceğiyle ilgili bir daha lütfen düşünmesin."

-ABDULKADİR SÜNGER'İ SORMUŞLAR-

"Denizlispor kalecisi Abdulkadir Sünger’in durumunu kupa maçından sonra yöneticiler sormuşlar ama sözleşmeyi yeni uzatmışlar." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2022, 12:38
YORUM EKLE