Fatih Terim ayrıldı, şok istifa geldi!

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından, Galatasaray Kulübü Futbol Altyapı koordinatörü Ali Yavaş da görevinden istifa etti.

Fatih Terim ayrıldı, şok istifa geldi!

Galatasaray'da bugün Fatih Terim'in görevinden ayrılmasıyla başlayan ayrılık rüzgarı devam ediyor.

ALİ YAVAŞ İSTİFA ETTİ

Terim ile birlikte tüm yardımcıları görevini bıraktıktan sonra bir istifa haberi daha geldi. Sarı kırmızılıların altyapı koordinatörü Ali Yavaş da görevini bıraktı.

FATİH TERİM DÖNEMLERİNDE ÇALIŞTI

Galatasaray'da futbol da oynayan Yavaş, 2002'de Fatih Terim'in İtalya'dan dönüp yeniden Galatasaray'ın başına geçmesiyle altyapının başına getirilmişti.

Yıllarca sarı kırmızılı kulübün altyapısıyla adı özdeşleşen Ali Yavaş, birçok genç oyuncunun yetişmesine katkı verdi. Yavaş, zaman zaman kulüpten ayrılsa da Terim'li dönemlerde kulüpte çalıştı.

ALİ YAVAŞ KİMDİR

72 yaşında olan Ali Yavaş, ilk olarak  Karagümrük ve Altay'da futbol oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu. 1980 yılında futbola veda ettikten sonra Kasımpaşa'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Yavaş, daha sonra İstanbulspor'u çalıştırdı. Jupp Derwall döneminde Galatasaray'da idari menajerlik görevi yapan Ali Yavaş, 2002 yılında da sarı kırmızılı ekipte alt yapının başına geçti. Onun görev aldığı dönemde altın çağını yaşayan Galatasaray alt yapısı sayısız oyuncuyu Türk futboluna kazandırdı.

Arda Turan, Uğur Uçar, Uğur Demirok, Sabri Sarıoğlu gibi isimlerin yetişmesinde pay sahibi olan Ali Yavaş, 2017'de yeniden göreve geldi.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2022, 10:39
YORUM EKLE