Fatih Terim'den Guardiola'nın yardımcısı haberleri için flaş açıklamalar

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Nef Stadyumu'nda Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Fatih Terim'den yardımcı antrenör cevabı geldi.

Fatih Terim'den Guardiola'nın yardımcısı haberleri için flaş açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Guardiola'nın yardımcısıyla anlaşıldığı yönündeki açıklamalar hakkında konuştu.

Sarı-kırmızılı yönetici Işıtan Gün’ün Pep Guardiola’nın yardımcısıyla anlaşıldığı yönündeki açıklaması hakkında Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı:

-BİLGİM YOK-

“Bilgim yok. Kendisi de söylemiş. Bir ismi reddetmek için, bir tane isim olması lazım ki reddedeyim, bilmiyorum.”

-HİÇBİR DÖNEMİNDE HEDEF GÖSTERMEDİM-

“Bakın, ben bir yapı kurup, bu mirası buraya bırakmak istiyorum. Bunun için de başkanla konuşuyoruz. Benim böyle bir girişimden haberim yok. Kendinin suçlu olduğunu ifade eden ben, çalıştığım hiçbir arkadaşımı kariyerimin hiçbir döneminde hedef göstermedim.”

-EĞER BİR GÜN KENDİSİNE İNANDIĞIMIZ...-

“Kötü bir zamanda 'kabahat bunların' gibi bir işarette de bulunmam, eylemde de bulunmam. Ne oldu, ne bitti bilmiyorum. Eğer bir gün kendisine inandığımız, bize katkı sağlayacağına inandığımız isimler hakkında fikir birliğine varırsak belki de birlikte çalışırız.”

-BİR ŞEY YOK Kİ REDDETME OLSUN-

“Gelen kimse olmadı ki reddedelim veya bana gelen kimse olmadı ki üstüne bir fikir söyleyeyim. Bir şey yok ki reddetme olsun, cevap vereyim. Rasim hocayı konuştular, Hamza’yı konuştular, Ümit’i, Hasan’ı, Müfit’i, Eser’e, Oğuz’a, Metin’e söylediler. Allah Allah...”

-SCOTT'A BİLE LAF ETTİLER-

“Şampiyon olurken bu çocuklara bir şey demezler. Dünyanın en iyi performans hocalarından biri olan Scott’a bile laf ettiler. Diğer takımların performans hocaları, Avrupa’da oynarken resim çektirmek için Scott’ın yanına geliyorlar.”

-BAŞKANLA PROBLEM YAŞAMADIM-

“Ben, şu ana kadar başkanla herhangi bir problem yaşamadım. Hoş; benim, mecbur kalmadıkça hiçbir problemim olmaz. Çok samimi bir ilişkimiz var.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2022, 14:37
YORUM EKLE