Fatih Terim'den kural hatası açıklaması! "Ben istemem, oyuncularım da istemez"

Galatasarayımız, Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Fatih Terim'den kural hatası açıklaması! "Ben istemem, oyuncularım da istemez"

Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Fatih Karagümrük maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte yaptığı açıklamalar:

-Kaybettiğimiz puana üzgünüz-

"Genel olarak kaybettiğimiz puana üzgünüz. Hiç pozisyon vermemişken, tesadüflerin haricinde yenen herhangi bir şey yokken, ikinci yarıda Emre'nin topuna kadar hiçbir sıkıntımız yok, tam aksi oyuna hakim olan bizdik. Ancak 3. bölgede biraz etkili olmamız lazımdı. Herhalde Kerem'in, Halil'in biraz da yorgunluğu... Eğer istatistiklere bakarsak, bu maç nasıl 1-1 bitti dersiniz ama futbol bazen istatistiklere sığmayan bir oyun. Üzgünüm tabii, kaybettiğimiz iki puan... Bugün öyle diyebilirim rahat rahat."

-Her Avrupa maçı sonrası bir sıkıntıya uğruyoruz-

"İki golü de aşağı yukarı biz attık. Direkten dönen, kaçırdığımız top... Biraz geç hareketlendik açıkçası. Her Avrupa maçı sonrası bir sıkıntıya uğruyoruz. Üzgünüm tabii ama lig devam ediyor, biz de buradayız."

-Bütün bunlara rağmen daha iyi günlere gideceğiz inşallah-

 "Bu sene kaybettiğimiz puanlara baktığımızda, bazı şeyleri de açıkçası hak ediyoruz. Rakip kaleye gelemiyor, oyunu kontrolünüze almışsınız, golü atabilirsiniz, bir an durup dururken morali yükselten bir pas atıyoruz. Bu sene, bu ve benzeri pozisyonlar yaşadık maalesef. Bir takım adına, teknik adam adına istenilen şeyler değil bunlar. Bütün bunlara rağmen daha iyi günlere gideceğiz inşallah."

Fatih Terim, basın toplantısında ise şu ifadeleri kullandı:

-Ben istemem, oyuncularım da istemez-

 "Eğer Lokomotiv maçı o dakikadan itibaren oynanacaksa Galatasaray'ın böyle bir itirazı olmaz. Hükmen mağlubiyet gibi mantık dışı bir şey de olmaz. Lokomotiv Moskova'nın ne kabahati var? Galatasaray hükmen galibiyet ister mi? Ben istemem, oyuncularım da istemez. Kural tekrar diyorsa, tekrar oynarım, mağlup da olabilirim. Lokomotiv ne yapsın? Sen, beni attın da ben 'Hayır' mı dedim? Kimin hatası?"

-Hakem 'Hocam niyetinizi biliyorum, aksi takdirde kırmızı' dedi-

"Sarı kart için üzüldüm, hakeme de söyledim. Sahaya girmişim. Halbuki sahaya atışın daha geriden olması için girdim. Görmedim, haklıydı. Orada Feghouli'ye bağırıyordum. Hakem 'Hocam niyetinizi biliyorum, aksi takdirde kırmızı' dedi. Niyetimizi biliyorlardı."

-Kapatmaya çalışacağız, kapanır-

"Az bir puan farkı değil. Böyle olmasını istemezdik ama maalesef oluyor. Kapatmaya çalışacağız, kapanır. Daha fazla maç oynuyoruz, geçmiş yıllara oranla. Ancak ciddi bir fark. Kapatmak için uğraşacağız, duracak halimiz yok. Biz kaybettiğimiz gibi herkes kaybedecek. Saygı duyuyoruz herkese ama kabullenecek halimiz yok. Kapanması için uğraşacağız."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2021, 13:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin mengenli
Hüseyin mengenli - 3 yıl Önce

Sen hocam bu oyunla biz oynuyoruz diyorsan senin fatih terimliğin teknik tiröktörlüğün bitmiş bence geç olmadan Galatasaray'a fazla zarar vermeden ayrıl yeni nesiller yönetsin sen artık yapamıyorsun dokuz puan fark demek nedenek trobzon gibi takımla yarışamıyorsa koskoca Galatasaray yazık bu külüne ben bir cimbomlu olarak bu sene Galatasaray sahada sanki hiç yok her aldığı topu kaybediyor rakip kaleye varınca elleri ayaklarına dolanıyor