"Fatih Terim, Dennis Man'ı Galatasaray'a getirmem için elimden geleni yapmam gerektiğini söyledi"

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, devre arası için çalışmalarına yoğun şekilde başladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Dennis Man'ın transferini istiyor.

"Fatih Terim, Dennis Man'ı Galatasaray'a getirmem için elimden geleni yapmam gerektiğini söyledi"

Sarı-kırmızılılar, bir Rumen futbolcuyu daha gündemine alırken Galatasaray için Romanya'da sürpriz bir açıklama da geldi.

GALATASARAY, DENNIS MAN'I İSTİYOR

Galatasaray, Parma'da forma giyen Dennis Man'ı istiyor. Sağ kanat, forvet arkası ve santrfor olarak forma giyebilen futbolcu için görüşmeler başladı.

PARMA KÜMEYE DÜŞTÜ, AYIRILMAK İSTİYOR

Dennis Man, 29 Ocak 2021'de Parma tarafından 13 milyon Euro karşılığında transfer edildi. 23 yaşındaki oyunu yeni takımında iyi bir izlenim bıraktı ancak Parma Serie B'ye düştü. Dennis, alt ligde forma giymek istemediği için ayrılma kararı alırken Galatasaray bu transfer için devreye girdi.

MENAJERİ RESMEN AÇIKLADI

Bu sezon Serie B'de 6 maçta 2 gol atan Dennis Man'ın menajeri Ioan Becali, Galatasaray ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

"FATİH TERİM, ELİMDEN GELENİ YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ"

Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan transferlerinde de önemli rol oynayan Ioan Becali, "Fatih Terim, Dennis Man'ı Galatasaray'a getirmem için elimden geleni yapmam gerektiğini söyledi. Fatih Terim, oyuncuyu çok istiyor" ifadelerini kullandı.

"PARMA,11 MİLYON EURO İSTİYOR"

Ayrıca Becali, "Parma, Dennis Man için 11 Milyon Euro istiyor. Galatasaray, 6-7 Milyon Euro'dan fazlasını veremez. Bonservis konusunda ihtimaller var. Kalıcı transfer bile olabilir, 3 yılı aşan zorunlu satın alma opsiyonlu 1,5 yıllık kredi veya sabit tutarlı bir kredi olabilir. Konuşuyoruz, neler olacak göreceğiz. Dennis Man'ın maaşının Galatasaray için sorun olmayacağını biliyorum. Tek sorun bonservis ve Galatasaray'a gelişinin nasıl olacağı." dedi.

Dennis Man kimdir?
Yaş:
23
Uyruk: Romanya
Kulüp: Parma
Mevki: Sağ Kanat-Forvet
Sözleşme bitiş tarihi: 30 Haz 2025

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021, 13:14
YORUM EKLE