Fatih Terim'in transfer gözdesinden kötü haber!

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, 26 yaşındaki Florin Tanase için devreye girmişti

Fatih Terim'in transfer gözdesinden kötü haber!

Galatasaray, Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 18 puan arkasında kalarak zirve yarışından uzaklaştı. Sarı kırmızılılar, ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde girmek için transfere yöneldi.

Teknik Direktör Fatih Terim'in, alınan sonuçlar sonrası sezon başında oluşturduğu genç takıma takviyeler istediği ve ligin ikinci yarısında daha iddialı hale gelmeyi planladığı belirtildi.

Bu doğrultuda izleme komitesinin ve menajerlerin önerdiği oyuncuları tek tek inceleyen Galatasaray, Florin Tanase için temaslara başlamıştı.

AL AIN, SERBEST KALMA BEDELİNİ ÖDEYECEK

Sözleşmesi 2022 Haziran ayında sonra erecek yetenekli orta saha için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Romanya basınında yıldız futbolcunun sözleşmesinde 3 milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin bulunduğu ve Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ain'in bu ücreti ödeyerek transferi gerçekleştireceği iddia edildi.

GALATASARAY HABERLERİ: Cimbom'a kötü haber! Florin Tanase'nin yeni adresi...

"NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Transferin gözdesi Tanase yaptığı açıklamada, "Birleşik Arap Emirlikleri iddiaları var ama ben şu an kalan 3 maça odaklanmış durumdayım. Şu an buradayım. Yakında neler olacağını göreceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 18:32
YORUM EKLE