"Fatih Terim telefon açtı ve teklif yaptı, Galatasaray'a yakın"

Galatasaray’da devre arası transfer dönemi hareketliliği başladı. Yakup Çınar, Omar Elabdellaoui ve Yusuf Yazıcı ile ilgili gelişmeleri aktardı.

"Fatih Terim telefon açtı ve teklif yaptı, Galatasaray'a yakın"

Spor Türkiye Youtube kanalında yayınlanan programda Fanatik Gazetesi Galatasaray editörü Yakup Çınar, Galatasaray’ın kaleci transferi gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Yakup Çınar, Omar Elabdellaoui ve Yusuf Yazıcı ile ilgili gelişmeleri dile getirdi. 

Çınar’ın açıklamaları şu şekilde:

-OMAR, BELKİ KİRALANABİLİR-

“Omar, ikinci yarıda büyük ihtimalle Galatasaray, forması giymeyecek gibi gözüküyor. Belki bir takıma kiralanabilir. Futbol oynamaya devam edecek, yüzde 100 görebiliyor ama artık Galatasray’da kalabileceğini düşünmüyorum.”

-FATİH TERİM, DİREKT KENDİSİ TELEFON AÇIYOR-

“Galatasaray, Yusuf Yazıcı’yı istiyor, Fatih hoca istiyor. Lille’de ilk yarıda istediği şansı bulamadı. Galatasaray’ın da ihtiyacı olan oyunculardan birisi. Çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgi. Fatih hoca, Yusuf Yazıcı Trabzonspor’a geldikten sonra ve oyuncunun ayrılacağını duyunca direkt kendisi telefon açıyor ve ‘Seni Galatasaray’da görmek istiyoruz’ diyor. Yusuf da tabii ki mutlu oluyor. O da oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Bence gönlü Trabzonspor’dan yana çünkü orada şampiyonluk yaşamak istiyor. Ancak Abdullah Avcı istemiyor. Spartak Moskova da istiyor ama iş Galatasaray’a dönecek gibi. Yusuf Yazıcı, Galatasaray’ı tercih edebilir. Yusuf Yazıcı, Galatasaray’a yakın.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2022, 14:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Deniz GÖKÇİMEN
Deniz GÖKÇİMEN - 2 yıl Önce

Başka adam mı kalmadı nedir bu Yusuf Yazıcı aşkı.Yazılıyor çiziliyor ama N’olur hocam şaka de Ruhunu ortaya koyan,koşan adam eksilten topa sahip olan , takımı ateşleyecek kuvvetli birini almak varken yan gelip yatacak adam istemiyorum kendi adıma.Milli takımda izliyor millet.Katkısı ne kadar bir düşünün lütfen.Marka diye yanlış transferlere hayır.Mesut Özil ya da Gezzal ayarı biri ise niyet bu İsim olmamalı.Saygı ile ...