Fatih Terim, transfer listesine iki ismi ekledi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, listeye 2 yeni futbolcu ekledi. Gamid Agalarov ve Hamdi Fathi için girişimler başladı.

Fatih Terim, transfer listesine iki ismi ekledi!

Galatasaray yönetimi, scout ekibinin önerisi sonrasında gündeme gelen Gamid Agalarov'u gözüne kestirdi. Ligi'nde Ufa takımının formasını giyen 21 yaşındaki Rus yıldız bu sezon attığı 13 golle tüm dikkatleri üzerine çekti..

5 MİLYON EURO İSTEDİLER

Takvim'in haberine göre; Galatasaray, Ufa ile sözleşmesi 1 yıl sonra bitecek olan Agalarov için bonservis pazarlıklarına start verdi. Ruslar'ın kapıyı 5 milyon Euro'dan açtığı, Sarı-Kırmızılılar'ın ise 2.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

GAMID AGALAROV KİMDİR?

16 Temmuz 2000 tarihinde Rusya'da dünyaya gelen Gamid Agalarov, futbola Anzhi altyapısında başladı. Ocak 2019'da aynı takımla profesyonel sözleşme imzalayan 21 yaşındaki futbolcu, Ocak 2020'de 180 bin Euro karşılığında Ufa'ya transfer oldu.

Gözünü Ocak ayına çeviren Galatasaray iki ismi listesine ekledi! Cimbom'da  hedef Agalarov ve Fathi - Takvim

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Volgar'a kiralanan Agalarov, bu sezon çıktığı 18 maçta 13 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro olan Rus golcünün kulübüyle olan sözleşmesi Aralık 2022'ye kadar devam ediyor.

ORTA SAHAYA HAMDI FATHI

Ara transfer döneminde orta alanı da takviye etmeyi planlayan Cimbom'un listesindeki son isim Hamdi Fathi oldu. Mısır ekibi El Ahly'de görev yapan tecrübeli yıldız 27 yaşında ve 1.80 boyunda.

10 kez Mısır Milli Takımı'nın formasını giyen Hamdi Fathi şu ana kadar hiç ülkesinin dışına çıkmadı. Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim'in onay verdiği tecrübeli futbolcu için de girişimlere başladığı gelen bilgiler arasında.

HAMDI FATHI KİMDİR?

29 Eylül 1994 tarihinde Mısır'ın Behira kentinde dünyaya gelen Hamdi Fathi, futbola Ala'ab Damanhour altyapısında başladı. 2015 yılında Enppi SC'ye transfer olan ve 2016/2017 sezonunu Petrojet takımında kiralık olarak geçiren Mısırlı orta saha oyuncusu, Ocak 2019'da 1.5 milyon Euro karşılığında El Ahly'e gönderildi.

GALATASARAY HABERLERİ - Galatasaray'dan 2 transfer bombası birden! Ocak  ayında... - Sayfa 11 - Galatasaray - 05 Aralık 2021 Pazar

Bu sezon çıktığı 7 maçta 2 gol kaydeden 27 yaşındaki oyuncu, Mısır Milli Takımı'nın formasını da 10 kez terletti. El Ahly ile olan sözleşmesi 2026'ya kadar devam eden Fathi'nin güncel piyasa değeri ise 1 milyon Euro.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 15:01
YORUM EKLE