Fatih Terim, üç ismin biletini kesti!

Galatasaray'da ocak ayı hareketli geçecek. Transfer edilirken büyük beklenti oluşturan Aytaç Kara, Assunçao ve Oğulcan Çağlayan; Terim’in gözüne giremedi.

Fatih Terim, üç ismin biletini kesti!

Galatasaray, hem Süper Lig hem Avrupa Ligi'nde mücadele ederken, sık sık rotasyona gidiyor. Bazı futbolcular ise bu rotasyon içerisinde bir türlü yer edinemiyor.

Özellikle Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan ve Gustavo Assunçao sarı-kırmızılı takımda şans bulamayan oyuncular olarak göze çarpıyor.

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray'a transfer olan Aytaç Kara, bu sezon ligde sadece bir maçta görev yapabildi. Tecrübeli orta saha oyuncusu 6 haftadır 21 kişilik maç kadrosuna dahi giremiyor. Aytaç Kara, ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılmayı planlıyor.

Galatasaray'ın Çaykur Rize'ye transferi nedeniyle 1.2 milyon Euro ceza ödediği Oğulcan Çağlayan da kadroya girmekte güçlük çekiyor. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon sadece 3 maçta forma giyerken, toplamda 72 dakika sahada kaldı. En az forma şansı bulan isim oldu.

Famalicao'dan transfer edilen Gustavo Assunçao da kenarda unutulan isimlerden... Kiralık olarak sarı-kırmızılı takıma katılan Brezilyalı oyuncu 2 maçta 134 dakika süre alabildi.

Devre arasında ayrılması gündemde olan Oğulcan'la Gaziantep, Aytaç'la Malatya ve A. Demir ilgileniyor. Assunçao ise kendi takımına geri dönecek. (Fotomaç)

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2021, 11:16
YORUM EKLE