Feghouli'den sürpriz transfer görüşmesi! Bavullarını topluyor!

Sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi bitecek olan Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli menajeri Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden kulüplerle ön görüşmeler yapmaya başladı.

Feghouli'den sürpriz transfer görüşmesi! Bavullarını topluyor!

Sezon sonunda kadrosunda önemli bir değişim yapmak için kolları sıvayan Galatasaray'da vedaya hazırlanan futbolculardan birisi de Sofiane Feghouli...

2017-18 sezonunda Premier Lig ekibi West Ham'dan Sarı-Kırmızılılar'a transfer olan Cezayirli yıldız sezon sonunda sözleşmesinin bitmesinin ardından bavullarını toplayacak.

YENİ ROTASI KÖRFEZ ÜLKELERİ

Gelecek planlarını menajeriyle birlikte yapan Feghouli'nin rotasını çok büyük bir ihtimalle Körfez ülkelerine çevirmesi bekleniyor.

Galatasaray'dan bonuslarla beraber yılda 4 milyon Euro'nun üzerinde para kazanan yıldız futbolcunun, Avrupa'da artık bu seviyede sözleşme bulamayacağı için böyle bir karar aldığı belirtiliyor.

ÖN GÖRÜŞME YAPTI

Feghouli'nin menajerinin şimdiden Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'den çok sayıda kulüple ön görüşme yaptığı gelen bilgiler arasında.

2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında yaşanan şampiyonluklarda çok büyük bir pay sahibi olan 32 yaşındaki futbolcu, son 3 sezonda ise beklentilerin uzağında kaldı.

YÖNETİM DÜŞÜNMÜYOR

Hem Fatih Terim hem de Domenec Torrent dönemlerinde düzenli olarak forma giyemeyen Feghouli bu sezon 27 resmi maçta 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray yönetimi yüksek maliyeti ve düşen grafiği nedeniyle Cezayirli yıldıza yeni bir sözleşme teklif etmeyi düşünmüyor.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2022, 19:39
YORUM EKLE