Flaş gelişme! Mostafa Mohamed'in yeni takımını açıkladılar!

Galatasaray'da performansı eleştirilen isimlerden biri olan Mostafa Mohamed için Mısır basınından çarpıcı bir iddia geldi.

Flaş gelişme! Mostafa Mohamed'in yeni takımını açıkladılar!

Galatasaray, Mohamed'i Mısır'ın Zamalek ekibinden kiraladı ve 4 milyon dolar ödenmesi durumunda oyuncunun bonservisini alma hakkına sahip.

Geldiği ilk dönem üst üste 6 gol atarak büyük beğeni toplayan Mısırlı, daha sonra ise büyük düşüş yaşadı ve bir türlü beklenen katkıyı sağlayamıyor.

İKİYE BÖLÜNÜLDÜ

Sarı-kırmızılı camia da Mohamed bonservisinin alınması konusunda ikiye bölünmüş durumda. 24 yaşındaki golcünün kalmasını isteyen kadar gitmesini isteyen de var.

Hem Fatih Terim hem de Burak Elmas, Mohamed'in transferi konusunda kesin bir ifade kullanmadı.

MISIR BASININDAN FLAŞ İDDİA! 500 BİN DOLAR TEKLİF ETTİLER

Bu gelişmelerin ardından ise Mısır basınından flaş bir iddia geldi. Sabah'ta yer alan habere göre; Mohamed'i 4 milyon dolar karşılığında Galatasaray'a bırakmak istemeyen Zamalek'in 500 bin dolar önererek Mısırlı yıldızın bonservisinden vazgeçilmesini istedi.

Galatasaray cephesinin de 500 bin dolar alarak Mohamed'i Zamalek'e geri göndermeye sıcak baktığı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyen Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Mohamed'in transferinde imza atan kişinin yönetici olmadığını ve oyuncuyu 4 milyon dolar karşılığında Galatasaray'a bırakmayacaklarını ifade etmişti.

SPORTİNG' KİRALANACAK

Mısır basınında yer alan haberde ise, Zamalek'in Mohamed'i geri çağırıp Sporting Lisbon'a kiralayacağı iddia edildi.

Zamalek'in 2015 yılında Shikabala'yı Sporting'den kadrosuna kattığı ve 1.5 milyon euro'luk bonservis bedelini ödemediği belirtiliyor.

Zamalek, Mohamed'i bu borç karşılığında Sporting'e kiralayarak Portekiz ekibiyle olan sorunu çözmeyi planlıyor.

BURAK ELMAS NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Mısırlı golcünün bonservisinin alınması hakkında açıklamada bulunmuştu.Elmas, "Mostafa Mohamed ile ilgili sosyal medyada yazılıp çizilenlere bakmayın. Bir mektupla bonservisini alabiliriz.

Biraz daha vaktimiz var. Aralık sonuna kadar opsiyonumuz var, bir mektuba bakar" şeklinde konuşmuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 12:19
YORUM EKLE