Flaş sözler! "Sinirli gördüm, yaptığı en kötü transfer"

Galatasaray'ın sezon başında gençleştirme operasyonu kapsamında kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan hakkında, eski kulübü Botoşani'nin başkanı Valeriu Iftime konuştu.

Flaş sözler! "Sinirli gördüm, yaptığı en kötü transfer"

Galatasaray'ın sezon başında Romanya'dan kadrosunda dahil ettiği Olimpiu Morutan ile ilgili, genç futbolcunun eski takımının başkanı Valeriu Iftime konuştu.

Rumen futbol adamı yaptığı konuşmada, Morutan'ı Galatasaray'a satan FCSB Başkanı Gigi Becali hakkında da önemli ifadelerde bulundu. İşte o sözler...

-SİNİRLİ GÖRDÜM, EN KÖTÜ TRANSFER-

"Son görüşmemde Becali'yi sinirli gördüm. Onunla tartışmaya girmek istemiyorum. Hiçbir artniyetim olmadan söylemeliyim ki, Morutan'ı çok ucuza sattı. Sanırım Morutan, şimdiye kadar yaptığı en kötü transfer."

-10 MİLYON EURO OLMADAN SATILMAMALIYDI-

"Morutan'ı kendi kulübümde bir buçuk yıl daha tuttum ve ondan iyi para kazandığımı düşünüyorum. Morutan, yetiştirilmeyi gerçekten hak eden bir futbolcu. Değeri 10 milyon euro olmadan satılmamalıydı. Her şeyden önce eski takımında bir değeri vardı. FCSB'nin bir on numaraya ihtiyacı var. Tabii, o artık benim oyuncum değil. Bana öyle geliyor ki, o çocuk çok şeyi hak ediyor ve yardıma ihtiyacı var. Onun olağanüstü bir yeteneği var."

-SONRASINDA TÜRKİYE'YE GİDEBİLİRDİ-

"O, balkan ruhuna sahip biri. Onun Galatasaray'da en iyi seviyesine geleceğini düşünmüyorum. Çok çalışmak için İspanya, İtalya ya da Belçika liglerinden birine gitmesi gerekiyordu. Sonrasında Türkiye'ye gidebilirdi. O, saf bir Rumen yeteneği."

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2021, 23:43
YORUM EKLE