Fransızlar duyurdu! "Galatasaray için bir nimet"

Burak Elmas yönetimi devre arası transfer stratejisini de şimdiden belirledi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek Coulibaly için sürpriz bir iddia geldi.

Fransızlar duyurdu! "Galatasaray için bir nimet"

Bu sezon şampiyonluk yarışında Trabzonspor'un 9 puan gerisine düşen Galatasaray, Ocak ayında yapacağı takviyelerle takımı güçlendirmek istiyor. Fransız basınının son dakika haberine göre Galatasaray, Malili golcü ile ilgileniyor. Mbaye Diagne, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed'in olduğu hücum hattında değişiklikler yaşanabilir.

Geçen sezonun devre arasında Zamalek'ten kiralanan Mostafa Mohamed'in bonservisinin alınması bekleniyor. Galatasaray, Mısırlı golcünün bonservisini alıp oyuncuyu devre arasında satabilir.

GALATASARAY, COULIBALY İLE İLGİLENİYOR

Bu plan gerçekleşirse Galatasaray, bir santrafor daha transfer edecek. Fransız basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Malili forvet Kalifa Coulibaly ile ilgileniyor.

24 kez milli takım forması giyen Kalifa Coulibaly'nin milli takım formasıyla üç golü var. 2017'den beri Nantes takımında oynayan Kalifa Coulibaly, bu sezon Ligue 1'de sekiz maçta oynadı ve bir gol attı.

Kalifa Coulibaly, PSG altyapısında yetişti. Daha sonra Belçika takımlarından Charleroi ve Gent'te forma giyen Malili oyuncu 2017'de 4.50 milyon € bonservis bedeliyle Nantes'a transfer oldu.

Galatasaray, yeni forvetini bedavaya kadrosuna katabilir. Sarı kırmızılıların transfer listesindeki Kalifa Coulibaly'nin sözleşmesi 2022 Haziran'da sona eriyor.

FRANSIZ BASINI DUYURDU: 'GALATASARAY İÇİN BİR NİMET'

Galatasaray'ın ilgilendiği Kalifa Coulibaly için Fransız basınından ilginç bir yorum geldi.

Oyuncunun sarı kırmızılılar için bir nimet olduğunu belirten Fransızlar, sözleşmesinin sonuna geldiği için oyuncunun bonservis ödemeden Fransa'dan ayrılabileceğinin altını çizdi. (Sabah)

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2021, 13:04
YORUM EKLE